Menu icon Home button

Tessa van Huissteden fotografie

bruidsfotografie, met oog voor detail

  • Blader door foto's

Jullie dag is GOUD 

Allereerst: wat leuk dat je mijn pagina bezoekt! De reden daarvan is zeer waarschijnlijk dat jij en je partner trouwplannen hebben. Gefeliciteerd! De tijd van inspiratie opdoen en een draaiboek maken voor de grote dag is aangebroken. Jullie bereiden je voor op een droombruiloft. De gebeurtenis die de boeken in gaat als de mooiste dag van jullie leven.
De droombruiloft waar jullie naar uitkijken, leg ik vast op een spontane, pure en creatieve manier met oog voor detail. Ik mis geen enkel belangrijk moment, zodat jullie achteraf volledig kunnen nagenieten van die prachtige dag. En de kans is groot dat jullie momenten terugzien, die jullie op de dag zelf misschien gemist hebben. Hoe leuk is dat? Verrassing! 

Kennismaking 

Ik heb geen standaard prijspakketten waar jullie uit moeten kiezen, maar een ‘vanaf-prijs’ om een indicatie te hebben. Omdat geen bruiloft hetzelfde is, maak ik graag een passende offerte voor jullie. Maar natuurlijk nadat wij eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben gehad en ik jullie wensen voor die dag weet.

Bezoek mijn website

Hier op deze pagina staat een kleine impressie van mijn werk. Ik nodig je uit om vooral even mijn website te bezoeken om net even wat meer te zien en te lezen. Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem gerust contact met mij op, door het invullen van het contactformulier op deze pagina.  

Rest mij jullie voor nu alleen nog veel plezier te wensen met alle voorbereidingen van jullie bruiloft. Geniet ervan! 

Liefs Tessa
 
Menu
Categorie├źn