Menu icon Home button

teamharryhummel

Complete Bruidsstyling

Jij gaat trouwen, gefeliciteerd!!

Als er één dag in jouw leven is dat je kiest voor de perfecte uitstraling, dan is het wel jullie huwelijksdag. Jurk, schoenen en sieraden, alles moet kloppen. Maar bovenal je kapsel en make-up moeten het maken! Graag verzorgen wij je bruidskapsel en visagie.

4 tot 6 weken voor jullie trouwdag beginnen we met het intakegesprek, proefkapsel en proefmake-up om het idee te krijgen wat je voor ogen hebt. Tip: zoek zelf afbeeldingen op internet of in tijdschriften en neem die mee zo dat wij ook een goed beeld krijgen. Dit is een basis voor het overleg. Wat wil je wel en wat absoluut niet? Hoe ziet je jurk eruit? Welke sieraden? Alles gaan we op elkaar afstemmen zodat jouw haar en make-up een fantastisch geheel zullen vormen met je bruidskleding.

En dan op de trouwdag dan moet het er staan! Deze dag gaan we wat besproken hebben perfectioneren of nog een beetje aanpassen want ruimte voor inbreng is er altijd. De begintijd kan altijd in overleg. We raden het echter wel aan om vroegtijdig aanwezig te zijn om eventuele tijdsdruk te voorkomen. Op jouw trouwdag komen wij ook gewenst op locatie, of je nu vanuit huis trouwt of vanaf een andere locatie. Dit is voor ons geen probleem.

Wij kunnen daarnaast het haar en de visagie van jouw gasten en/of je kinderen verzorgen. Geef dit bij de boeking aan, dan kunnen wij rekening houden met onze tijdsplanning.                                                              


Extra haaraccessoires kunnen speciaal voor jou besteld worden.


Kijk voor meer informatie op www.teamharryhummel.nl of neem contact met ons op.

  • Mogelijkheden

  • VerificatieBruidskapsel
  • VerificatieBruidsmake-up
  • VerificatieProefsessie
  • VerificatieThuis of op locatie
  • VerificatieKennismakingsgesprek
 
Menu
Categorie├źn