Menu icon Home button

Studio Framed

veelzijdige bruidsfotograaf

  • Blader door foto's

Samen toveren we jouw dierbaarste momenten om tot de meest magische fotokunst 

Mijn naam is Michelle. Een vrolijke en spontane meid van 24 jaar. Woonachtig in het mooie Hierden reis ik de gehele wereld over om jullie ‘ja’ woord te vangen voor altijd. Een vrolijke meid die altijd klaarstaat om momenten vast te leggen maar ook om te helpen waar nodig zoals het dragen van een jurk of het strikken van een stropdas, niets is voor mij te gek. Ook als jullie grote dag eindelijk is aangebroken. Wat andere over mijn bruidsfotografie zeggen:

Michelle is een geweldige, jonge en talentvolle fotograaf! Zij heeft met zoveel passie en kundigheid ervoor gezorgd dat wij altijd een mooie terugblik hebben van onze dag! Zij weet de juiste momenten vast te leggen.

- Sharukh & Marith

 Mijn stijl is ongedwongen en romantisch. Met een zachte en warme tint zorg ik dat de vrolijke en lichte beelden jullie dag laten zien zoals hij is. Geen geposeerde beelden maar gekke grapjes om alles lekker ontspannen te laten verlopen. Dus als jullie nu zijn gestart met de voorbereiding op de trouwdag, dan kan ik je daarbij zorgeloos begeleiden als het gaat om het voor eeuwig vastleggen van jullie mooiste en meest bijzondere momenten. Geen geposeerde beelden zorgt er ook voor dat ik niet alleen jullie maar ook al jullie lieve vrienden en familie vastleg en natuurlijk een foto van de welbekende lach en traan bij jullie als bruidspaar en ook bij jullie gasten.  
 

Vrijblijvende afspraak maken?

Als dit een weergave is van hoe jullie de bruidsfotografie ook al in gedachten hadden dan ben je bij Studio Framed aan het juiste adres! Jullie zijn van harte welkom in mijn studio in Harderwijk voor een bakje koffie of thee!

 

 
Menu
Categorie├źn