Menu icon Home button

Studio Enya

personal care for a personal touch

  • Blader door foto's

Bruidsdiensten

Studio Enya verzorgt met veel passie jouw bruidsmake-up en bruidskapsel. Aanstaande bruidjes kiezen meestal voor natuurlijke make-up. Vind jij de make-up van Aziatische bruiden mooi en wil je je make-up meer aangezet hebben? Ook dan kun je bij mij terecht. Op basis van de foto's die jij hebt uitgezocht van bruidskapsels en bruidsmake-up, geef ik jou gratis advies. 
 

Hoogwaardige producten

Ik maak gebruik van hoogwaardige producten en topmerken, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen en huidtype van jou als klant. Iedere klant is anders en heeft een andere huidtype. Ik werk onder andere met de merken NARS, Estee Lauder, Anastasia Beverly Hills en Sacha Cosmetics. Mijn gezichts producten zijn hyperallergeen en mijn werktools zijn gedesinfecteerd. Op een huid wil ik zo hygiënisch mogelijk werken zodat jij geen problemen met je huid krijgt.


Hairextensions

Het is mogelijk om bij mij hairextensions te huren of aan te schaffen. Dit is ontzettend fijn als je tijdelijk je haar wilt verlengen of een volle bos haar wilt voor de trouwdag. De clip-in extensions die ik aanbied, zullen je haar niet beschadigen. De hairextensions zijn uiteraard herbruikbaar. Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden. 


Proefdag

Natuurlijk spreken we een proefdag af, zo krijg jij alvast een beeld hoe je er ongeveer uit komt te zien op de grote dag. Tijdens de proefdag bespreken we alle wensen over kleuren, het kapsel en make-up zodat we alles op elkaar af kunnen stemmen. Je zult dan zien dat je met de juiste make-up denkt: "ja, dit ben ik". De proefdag kan bij mij in de salon plaatsvinden, maar kan eventueel ook bij jou thuis of op locatie. 


Visagie en hairstyling

Op de grote dag zijn er meerdere scenario's denkbaar. In de salon, op locatie of bij de bruid thuis wordt, afhankelijk van de wensen en jouw keuzes, in ongeveer twee à drie uur de visagie en/of hairstyling gerealiseerd. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar dit is het moment van rust voordat de 'mooiste dag van je leven' zich gaat voltrekken. Als extraatje krijgt de bruid een lipstick to-go en een mini haarlakbusje mee. Wil jij later op de dag op de afgesproken locatie toch een touch-up (bijwerksessie), met soms een compleet of deels andere make-up en kapsel? Als je huwelijk op het strand is of het waait hard, kan dat misschien wel nodig zijn. Wil jij dat ik op jouw trouwdag stand-by ben? Die mogelijkheid bied ik je graag aan omdat ik wil dat jij op die dag geen zorgen hebt en blijft stralen.


CND Shellac

Om het plaatje compleet te maken, kun je je nagels ook door mij laten verzorgen met de CND Shellac naggelak. Voor meer informatie, zie mijn website. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBruidsmake-up
  • VerificatieBruidskapsel
  • VerificatieHoogwaardige producten
  • VerificatieHairextensions
  • VerificatieProefdag
  • VerificatieSalon, thuis of op locatie
  • VerificatieCND Shellac
 
Menu
Categorie├źn