Menu icon Home button

Stefan Oostwegel Fotografie

Make memories last

  • Blader door foto's

Planning van jullie bruiloft

Jullie zijn druk bezig met het maken van je planning voor de bruiloft. En dus ook op zoek naar een goede trouwfotograaf die jullie bruiloft tot in detail komt vastleggen. Het belangrijkste is dat jullie trouwfotograaf de herinneringen vastlegt om daar nog jaren naar terug te kijken. 
 

Hoe ga ik te werk als trouwfotograaf?

Op afgesproken tijdstip ben ik op locatie, dit kan in de ochtend zijn of kort voor de ceremonie. Dit is afhankelijk wat jullie hebben gekozen. Als ik al in de ochtend begin, kom ik iets later dan de kapper of de styliste. Terwijl de bruid haar bruidsmake-up krijgt en bruidskapsel, loop ik rond of zit ik vanuit een hoekje alles op het gemak te bekijken. Ik sluip stiekem wat rond op zoek naar kleine details die te maken hebben met de bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan de uitnodiging, de ringen, de trouwschoenen en allerlei andere bijzonderheden voor de trouwdag. Als trouwfotograaf ga ik graag op zoek naar de kleine details die een mooi verhaal vertellen. Daarna ga ik kijken bij de bruidegom, dit kan op een andere locatie zijn. Ook daar maak ik foto’s van de sfeer, de voorbereidingen en het aankleden. 
 

Alle momenten worden vastgelegd

Van het moment waarbij de bruidegom aanbelt en de bruid komt halen, de trouwceremonie etc. Ik maak alle foto's in alle rust en zet elk klein detail vast in prachtige foto's Na het ja-woord worden de meeste bruidsparen overvallen door felicitaties en gelukkige mensen! Deze emoties wil ik niet missen en sta achter het bruidspaar om deze emoties vast te leggen. We nemen kort de tijd zodat iedereen het bruidspaar kan feliciteren. Direct aansluitend beginnen we met de borrel en bruidstaart aansnijden. De taart aansnijden en het toosten wil ik graag duidelijk in beeld krijgen. Hiervoor zal ik ter plekke kort instructies geven waar je het beste kan staan. Vergeet niet te genieten van elkaar en je gast!


Bruidsreportage

Ook wordt er tijd gemaakt voor een bruidsreportage, als de bruidsreportage erop zit gaan we terug naar de gasten waar de borrel in volle gang is. Op dit moment worden de familiefoto’s gemaakt. De bruidsparen bereiden deze foto’s voor, door op te schrijven welke mensen in welke combinatie met het bruidspaar op de foto gaan. Ik kan aan de hand van deze lijst zorgen voor een goede, snelle doorloop zodat iedereen een prachtige foto heeft en direct weer kan genieten van de borrel. 

Op mijn website staat uitgebreid hoe ik te werk ga op een bruiloft 
 
Menu
Categorie├źn