Menu icon Home button

Schinvelder Hoeve

Trouwen, feesten en overnachten

  • Blader door foto's

Trouwen bij de Schinvelder Hoeve

Trouwen bij Schinvelder Hoeve biedt jullie een garantie dat je tijdens de gehele trouwdag volledig ontzorgt wordt. Tijdens de huwelijksvoltrekking en ook tijdens het verdere verloop van de trouwdag. Ons team legt jullie samen met de bruiloftsgasten volledig in de watten! Enige tijd vóór de trouwdag nemen we ruim de tijd om het verloop van de trouwdag een bijzonder evenement te maken. Echt alles wordt vooraf goed met jullie besproken, zowel jullie wensen als onze mogelijkheden en tips. De Schinvelder Hoeve staat garant voor kwaliteit, betrokkenheid en maatwerk. Samen met jullie maken we een van de mooiste dagen van jullie leven.
 

De feest- en trouwlocatie bezichtigen

Als jullie enthousiast zijn over onze locatie, dan nodigen we je graag uit om De Schinvelder Hoeve  te komen bezichtigen. We laten je dan kennismaken met onze unieke trouwlocatie, ons vakmanschap en de enthousiaste collega's. We tonen je wat we vanuit De Schinvelder te bieden hebben, zoals gastvrijheid, vakwerk, luxe én een trouwdag op maat... jullie maat!. De wensen van een bruidspaar zijn vaak uniek. Daar genieten wij juist van en brengen die unieke wensen dan ook graag in vervulling. Wij zien uit naar jullie wensen voor een bijzondere trouwdag op onze Limburgse trouwlocatie en feestlocatie, voorzien van luxe hotelkamers en een bruidssuite!
 

Unieke trouwlocatie in Limburg

De Schinvelder Hoeve ligt aan de Maasplassen. Al onze 7 zalen zijn zeer sfeervol ingericht en hebben een capaciteit van 10 tot 300 personen De omvang van jullie trouwdag op onze feest- en trouwlocatie in Limburg speelt voor ons geen rol. De inzet van ons team is altijd 100% en vaak zelfs nog een beetje meer. Zie het maar als een soort van garantie voor een geslaagde trouwerij. 
 

Proef alvast de sfeer op onze website

Wij staan in ieder geval graag voor jullie klaar om jullie wensen te vervullen en ook de culinaire beleving van jullie dromen te verzorgen. Bezoek nu onze website en laat je inspireren voor een unieke trouwdag in Limburg. Als jullie enthousiast zijn geworden, maak dan eenvoudig een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding of informatie. Vraag hier op deze pagina informatie of een bezichtiging aan. Tot ziens in Beekdaelen?
 

De huwelijksnacht

Hoe jammer is het als jullie gasten richting uitgang lopen en jullie het besef krijgen dat die mooiste dag ineens is afgelopen? Maar dat is niet nodig. Wij hebben een luxe oplossing om jullie trouwdag te verlengen in een luxe en exclusieve bruidssuite met een heavenly bed, luxe toiletartikelen, koeler met een flesje champagne op het nachtkastje en rozenblaadjes op het bed en rond het bubbelbad... Onweerstaanbaar toch? 
 
Menu
Categorie├źn