Menu icon Home button

ProLooks

make-up | hair | nails

  • Blader door foto's

Make-up, haarstyling en nagelstyling voor bruiden

Heb je trouwplannen en wil je ook een mooie make-up, kapsel of nagels op jouw trouwdag? Dan ben je bij ProLooks in Drachten aan het juiste adres! Wij raden je aan om vroegtijdig te reserveren want de plekken zijn vaak een half jaar of langer vooraf bezet. 


Bruidsmake-up

Make-up is een veelzijdig product. Make-up wordt gebruikt voor vele doeleinden, denk bijvoorbeeld aan het camoufleren van plekjes of om medische redenen. Maar ook om iemand een beetje of volledig te veranderen of zoals in bepaalde culturen, op een bepaalde betekenis weer te geven. Make-up wordt ook gebruikt om er feestelijk of juist natuurlijk en verzorgd uit te zien. Met de juiste make-up kunnen je uiterlijke kenmerken versterkt worden en de minder mooie minder laten opvallen. In principe wordt make-up overal gebruikt. Denk aan bijvoorbeeld het theater, op televisie, toneel, optredens, fotoshoots, feesten, bruiloften en voor de normale dagelijkse verzorging. 


Haarstyling

Wat kunnen we ontzettend veel met je haar doen! Veel dames hebben hier geen weet van. Kammen, borstelen, staart erin en klaar. Of gewoon zoals het al jaren wordt gedragen, lekker makkelijk toch? Terwijl het juist zo leuk is om af en toe wat anders te proberen. Krullend haar bijvoorbeeld stijl maken of stijl haar laten krullen of golven. Vlechten, knopen, draaien, los, half los of helemaal opgestoken haar. Warrig haar of juist netjes, een strak klassiek kapsel of misschien een romantisch kapsel. Voor elke gelegenheid is er een passend kapsel voor jou. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. 


Nagelstyling

Jouw nagels worden gezien en zeker op de mooiste dag van je leven. Ze vallen direct op, dus dan kunnen ze er beter maar goed verzorgd uitzien. Mooie nagels zijn een sterke aanvulling op je dagelijkse verschijning. Of je een belangrijke presentatie moet geven, een publieke functie bekleedt, een feestje hebt of zelf gaat trouwen, je nagels komen altijd in beeld. Bij ProLooks kun je terecht voor prachtige nagels. Ik werk met acryl en gelproducten. Deze producten worden gebruikt om je nagels te versterken of te verlengen, maar natuurlijk ook om ze te stylen. 


Meer informatie

Wil je meer weten over de make-up, haarstyling of nagelstyling? Of ben je benieuwd wat het complete plaatje gaat kosten voor jouw bruiloft? Neem dan even een kijkje op mijn website of vul het contactformuliertje in op deze pagina. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBruidsmake-up
  • VerificatieHairstyling
  • VerificatieNagelstyling
  • VerificatieWorkshops
 
Menu
Categorie├źn