Menu icon Home button

PLUK Events

organiseert - inspireert - verbindt

  • Blader door foto's

Full-service evenementenburo

Als full-service evenementenburo is PLUK Events gespecialiseerd in de organisatie van trouwerijen op locatie. We maken hierbij gebruik van diverse unieke feest- en trouwlocaties in Noord en Oost Nederland, alleen locaties waarmee wij de afgelopen jaren al vele bruidsparen mochten verblijden met een onvergetelijke huwelijksvoltrekking en bruiloftsfeest. De specialiteit van Pluk Events ligt in het volledig ontzorgen van het bruidspaar waar het gaat om het vinden van een unieke (buiten)locatie en alle andere onderdelen, zoals decoratie en aankleding van de trouwlocatie, tot de bruiloftsmuziek, catering e.d. 


Catering en partyverhuur

Wij verzorgen catering "op maat", geheel naar wens van het bruidspaar. Dat kunnen de drankjes, hapjes en het huwelijksdiner zijn, maar ook met het verzorgen van de apparatuur en meubilair, personeel e.d. kunnen wij jullie op de trouwdag geheel ontzorgen. 


De huwelijksnacht

PLUK Events beschikt zelf over een unieke trouwlocatie (binnen & buiten trouwen), voorzien van diverse mogelijkheden voor de huwelijksnacht en tevens voor de bruiloftsgasten die gebruik willen maken van onze accommodaties. Naast onze eigen locatie is ook bij de organisatie van een bruiloftsfeest op een andere locatie een bruidssuite een onderdeel op onze checklist. ​


Weddingplanner

Het bruidspaar kan ons ook inschakelen als een soort van "weddingplanner", maar onze diensten kunnen ook een paar stapjes, of zelfs stappen, verder gaan. Wil je weten hoe PLUK Events jullie kan ontzorgen in de aanloop naar jullie trouwdag? Kijk dan op onze website en vraag vrijblijvend informatie aan, op maat naar jullie wensen. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBuiten trouwen
  • VerificatieWeddingplanner
  • VerificatieCatering op locatie
  • VerificatieOvernachten
  • VerificatiePartyverhuur
 
Menu
Categorieën