Menu icon Home button

Nelleke Uenk Fotografie

enthousiaste, gezellige en creatieve fotograaf

  • Blader door foto's

Hi Bruidspaar,

Als heel vroeg in de ochtend mijn wekker gaat en er wordt op deze dag getrouwd, ben ik klaarwakker! Yess…ik màg weer! Vandaag gaan we de liefde bezegelen, vieren én vastleggen! De eerste traan, de eerste blik, de liefde, het plezier, de emoties, details etc… Deze dag ben ik jullie ‘ogen’, zodat jullie na jullie trouwdag nog kunnen nagenieten, bewonderen en de ‘aaah’s’ en de ’oooh’s’ kunnen blijven voelen. Mag ik als bruidsfotograaf deze momenten ook voor jullie vastleggen? Ik doe het zo graag!

Rustpunt op jullie trouwdag

Bruidsparen geven aan dat ze mij op hun trouwdag ervaren als hun rustpunt. En als dan ook de trouwfoto’s kloppen, kan ik geen mooier compliment krijgen. Ik werk met verschillende pakketten en kan vanaf het moment van aankleden van de trouwjurk of het trouwpak tot aan het einde van het feest aanwezig blijven. Maar ook alles wat daar tussenin zit. Dat ligt volledig aan jullie wensen. 

Bijzondere momenten

Daarnaast werk ik ook nog met een second shooter als extra aanvulling. Bepaalde bijzondere momenten zijn met een tweede camera namelijk nog mooier vast te leggen en zal jullie trouwreportage extra bijzonder maken. 

Vrijblijvende info

Ben je benieuwd naar onze match en wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen? Maak hier een vrijblijvende afspraak om jullie trouwdag te bespreken of vraag de gratis brochure aan via mijn website. Ook mijn beschikbaarheid voor jullie trouwdag vind je op mijn website. Je kunt alles ook hier op deze website via het formuliertje vrijblijvend  aanvragen.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Groetjes, Nelleke
 
Menu
Categorie├źn