Menu icon Home button

Nadine van Mierlo Fotografie

capture the love

  • Blader door foto's

Jullie gaan trouwen! 

Jullie trouwdag is een bijzondere dag die het verdient om voor altijd vastgelegd te worden. De trouwfoto's moeten jullie dan ook terugbrengen naar de sfeer en het gevoel van de trouwdag. De allermooiste momenten zoals de huwelijksvoltrekking met het jawoord, maar ook de kleinste details en alle ECHTE emoties. En jullie gasten? Die worden natuurlijk ook door mij vastgelegd! 
 

Ik ben nieuwsgierig, jullie ook?

Houden jullie van stijlvolle, warme foto's en een ontspannen en professionele trouwfotograaf die met jullie meedenkt en jullie op je gemak stelt? Dan zit je bij mij goed! Laten we eerst kijken of jullie trouwdatum in mijn agenda nog beschikbaar is, dan kunnen we alvast een kennismakingsgesprek inplannen. Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie zelf en jullie wensen. En als wij samen ook een "Yes i do" naar elkaar kunnen uitspreken, dan hebben we samen iets moois om naar toe te werken... jullie mooiste dag!
 

Service in heel Nederland en meer...

Ik ben werkzaam in heel Nederland en zelfs in heel Europa, dus de afstand naar jullie trouwlocatie hoeft geen probleem te zijn. Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn aanbod? Neem snel een kijkje op mijn website! Je kunt hier ook online informatie aanvragen.

Het verhaal ligt er, met alle schoonheid en drama. Het is aan mij om het verhaal te vertellen, mooi en puur.
 
Menu
Categorie├źn