Menu icon Home button

Monique Brunt Fotografie

ik breng jullie verhaal in beeld...

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Jullie trouwdag wordt één van de meest bijzondere dagen uit jullie leven, vol speciale momenten. Natuurlijk willen jullie dit vastgelegd hebben op beeld, zodat jullie deze dag nog vaak opnieuw kunnen beleven. Als trouwfotograaf vind ik het bijzonder om deze dag samen met jullie te vieren. Met veel liefde fotografeer ik dag zoals deze is, authentiek en spontaan. 

Als jullie mij als trouwfotograaf kiezen, dan zorg ik ervoor dat jullie dag zo compleet mogelijk vastgelegd wordt. Ik zal voornamelijk op de achtergrond aanwezig zijn, om zowel jullie als jullie gasten zo min mogelijk in de weg te staan. Mijn manier van fotograferen is spontaan en zo veel mogelijk ongeposeerd in een pure en warme stijl. Tijdens de trouwreportage en groepsfoto’s zal ik aanwijzingen geven, waarna het meestal vanzelf gaat. 

Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk. Voorafgaand aan het boeken zullen we dan ook een kennismakingsgesprek hebben. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal, wensen en hoe jullie trouwdag eruit gaat zien.

Binnen drie weken ontvangen jullie een persoonlijke fotogalerij met daarin in alle gelukte foto’s van jullie trouwdag! Nog mooier is om deze foto’s in een prachtig fotoalbum te laten afdrukken. Hiervoor zijn veel verschillende mogelijkheden, die ik graag met jullie bespreek.

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar bent op jullie trouwdatum of willen jullie mijn trouwbrochure ontvangen? Neem dan even contact met mij op.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwreportage op maat
  • VerificatieUtrecht en omstreken
  • VerificatieTrouwbrochure
  • VerificatieFotografie v.a. € 1.095,-
  • VerificatieTrouwalbum
  • VerificatieKennismakingsgesprek
 
Menu
Categorieën