Menu icon Home button

KC Catering

catering en partyverhuur

  • Blader door foto's

Catering voor de trouwdag

KC Catering heeft een jarenlange ervaring met de catering voor de trouwdag. Wij bieden onze bruiloft catering op maat aan. Zo kunnen wij je volledig ontzorgen, volledig naar jullie wensen. Ook kunnen we 1 of meer onderdelen verzorgen, zoals alleen de hapjes, de bruidstaart of het bruiloftsdiner. Maar vanuit ons totaalconcept kunnen we ook  de tenten, bars, decoratie, horecamedewerkers e.d. verzorgen. Dit kan geheel naar wens waardoor we de catering en verhuur volledig op maat aanbieden. 
 

Partyverhuur

Als jullie kiezen voor een vrije trouwlocatie en feestlocatie, dan kunnen wij ook de volledige aankleding van de locatie verzorgen. Partytent, het meubilair, de horeca apparatuur, BBQ, de aankleding voor de huwelijksceremonie, etc. En onze partyverhuur kunnen we dus ook als 1 volledig pakket inclusief de catering aanbieden.
 

Decoratie en styling van de locatie

Vanuit onze partyverhuur verzorgen we ook de decoratie en styling voor o.a. feest en trouwlocaties. We richten de locatie in naar jullie wensen voor de trouwdag. Dat begint bij de aankleding van de partytenten, een ballonnenboog en ballondecoraties, de complete aankleding en styling van de tafels, de buitenlocatie, etc. Uiteraard wordt dit volgens jullie wensen uitgevoerd.
 

Contact

Naast onze cateringservice kunnen we dus het volledige pakket voor de trouwdag op locatie verzorgen. Full service ontzorgen dus. Je mag vrijblijvend contact met ons opnemen. We kunnen dan vrijblijvend bij jullie langskomen of uiteraard op de locatie waar de trouwdag gevierd gaat worden. Zo kunnen we jullie wensen voor de trouwdag optimaal doornemen en daarna vrijblijvend een offerte aanbieden.  Volledig volgens onze slogan.... jullie feest is onze zorg.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieCatering
  • VerificatiePartyverhuur
  • VerificatieDecoratie
  • VerificatieBallonnenbogen
 
Menu
Categorie├źn