Menu icon Home button

Kasteel Pietersheim

Dé perfecte locatie voor de organisatie van de dag van uw dromen

  • Blader door foto's

Trouwen op een kasteel in België

Dromen jullie van trouwen op een kasteel? Als het een betoverende en romantische trouwlocatie mag zijn, dan worden jouw dromen hier werkelijkheid. Zie je het al een beetje voor je? Een sprookjesachtige trouwdag tussen de boomgaarden en midden in de natuur. En de trouwreportage in de prachtige kasteeltuinen? Laat je dromen werkelijkheid worden op Kasteel Pietersheim, kort over de grens met Limburg! Of je nu kiest voor één enkele zaal of alle ruimtes… voor een klein of groot gezelschap… het betoverende kasteel kan 1 hele dag exclusief  voor jullie zijn, waarbij alle gastvrije medewerkers zijn ingesteld op jullie wensen voor de trouwdag.
 

Luxe hotelkamers en bruidssuite

Kasteel Pietersheim is een Charme hotel en beschikt over 15 kamers. Hierdoor hoeven de gasten die van verre komen niet die avond nog weer helemaal terug te reizen. Alle kamers zijn sfeervol en met een eigen stijl ingericht. Jullie bruidssuite zal extra luxe zijn ingericht met diverse verrassingen, waarbij een flesje champagne of jullie lievelingsdrankje niet hoeven te ontbreken. De ochtend na de huwelijksnacht zul je ontwaken in een exclusief kasteel in een unieke omgeving, waarna je kunt genieten van een vers en gezond ontbijt. Dat kan in jullie bruidssuite of samen met jullie gasten die ook gebruik hebben gemaakt van de kasteelkamers.
 

Het kasteel bezichtigen

Graag nodigen wij jou samen met je partner uit om alle mogelijkheden voor jullie trouwerij te bekijken. Wij gaan ervoor zorgen dat al jullie wensen voor een bijzondere trouwdag uit mogen komen. We nemen je de organisatie uit handen zodat je samen met alle gasten ultiem kunt genieten van een onvergetelijk huwelijksfeest. Als jullie deze trouwlocatie in België willen bezichtigen en de uitgebreide mogelijkheden bekijken, dan kun je het formuliertje op deze pagina invullen of telefonisch contact met ons opnemen. Tot ziens?
 
Menu
Categorieën