Menu icon Home button

Kasteel Ophemert

wij maken dromen mogelijk!

  • Blader door foto's

Kasteel Ophemert 

Boven in het Kasteel bevindt zich een prachtige trouwzaal waar je intiem met je familie kunt genieten van de huwelijksceremonie. Bij mooi weer is het ook mogelijk om onder de eeuwenoude eik te trouwen welke in de lente voorzien is van prachtige bloesem. Met het geluid van vogels in de verte en de kikkers in de gracht is dit een betoverend geheel. Na het JA-woord is het tijd om gezamenlijk te toosten en de bruidstaart aan te snijden. Dit kan op een van de prachtige terrassen of bij frisser weer in de Heerenkamer of bibliotheek. 

Huwelijksdiner

Na de toost zal de gastheer je begeleiden naar de dinertafel waar je geniet van een overheerlijk diner. Hierbij is de keuze ruim uit bijvoorbeeld een warm en koud buffet, barbecue, walking dinner, uitgeserveerd diner of live cooking. Na het diner kun je nog kiezen voor een spectaculair dessertbuffet met vuurwerk of een bruidstaart in eigen stijl om het diner fantastisch af te sluiten. 

Avondfeest

Kasteel Ophemert is ook uitermate geschikt voor jouw avondfeest. De bovenverdieping van het Kasteel bestaat uit drie ruimtes die te combineren zijn tot één grote feestzaal. De zaal zal speels ingericht worden met grotendeels statafels en een enkele zittafels voor gasten die graag willen zitten. Door deze opstelling ontstaat een dansvloer waardoor de drempel laag is om mee te dansen. 

Sprookjesachtige bruidssuite

Nadat je een lange dag genoten hebt op Kasteel Ophemert hoef je niet meer in de auto te stappen om thuis te komen. Je hoeft slechts 1 trap naar boven om weg te dromen in jouw sprookjesachtige bruidssuite. Naast deze suite is er voor nog 22 gasten een heerlijk bed. De volgende ochtend staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwen in de kasteeltuin
  • VerificatieReceptie op de binnenplaats
  • VerificatieHuwelijksdiner
  • VerificatieBarbecue
  • VerificatieSpetterend avondfeest
  • VerificatieOvernachting voor 24 gasten
 
Menu
Categorie├źn