Menu icon Home button

Kasteel Doenrade

Charming, Inspiring, Surprising

  • Blader door foto's

Hotel Kasteel Doenrade-Hampshire Classic

Kasteel Doenrade is een prachtige plek die gevonden moet worden. Wanneer u een bijzondere kleinschalige idyllische feestlocatie zoekt voor uw Huwelijksdag dan vindt u bij ons de benodigde ingrediënten. Gezelligheid, Rust, Ruimte en vooral aandacht voor onze gasten is wat bij ons centraal staat. In een groen dal in het landschap omgeven met landerijen en bossen verschuilt ons kasteel zich en opent haar poorten voor de ontdekker van deze Limburgse parel.

Trouwceremonie

Hotel Kasteel Doenrade is door de gemeente Schinnen aangewezen als huis der gemeente. Dit houdt in dat u elkaar bij ons officieel het “ja-woord” kunt geven. De prachtige Ridderzaal is de aangewezen plek voor de officiële ceremonie. Maar ook ons sfeervol park staat tot u beschikking om elkaar het “ja” woord te geven.

Huwelijksnacht

Onze fantastische Bruidssuite is ideaal voor de huwelijksnacht om even helemaal tot rust te komen en bij uitstek geschikt voor een romantisch verblijf. Verras uw geliefde met een sprankelend glas champagne. U geniet van alle comfort en gemakken, waaronder een ruime tweepersoons jacuzzi. Wat dacht u om na uw bruiloftsfeest nog heerlijk romantisch in de jacuzzi weg te dromen en na te genieten van úw dag! Vanuit uw Suite kijkt u uit over het groene park. Een huwelijksnacht op ons kasteel. Op en top romantiek!

Maatwerk

Door de kleinschaligheid van ons kasteel, kunnen wij zeer flexibel zijn en ons aanpassen aan u wensen. U zult op u huwelijksdag altijd het enige bruidspaar zijn op ons kasteel. Er zijn diverse zalen en buiten terrassen waarvan u gebruik kunt maken. U bent van harte welkom voor een rondleiding en om deze prachtige locatie verder te ontdekken. 
  
U bent van harte welkom,

Karin & René
  • Mogelijkheden

  • VerificatieOfficiële trouwlocatie
  • VerificatieBuiten trouwen in het park
  • VerificatieTrouwen in de Ridderzaal
  • VerificatieOvernachten in bruidssuite
  • VerificatieMaatwerk
 
Menu
Categorieën