Menu icon Home button

Jozien Photography

Let’s make some memories!

  • Blader door foto's

Wij leggen het complete verhaal van jullie bruiloft vast, zonder een moment te missen!

Yes, jullie gaan trouwen! Na het aanzoek en het vastleggen van de datum, begint de leuke en misschien ook moeilijke zoektocht naar een trouwfotograaf. Een fotograaf die onderdeel gaat zijn van jullie bruiloft, de mooiste dag van jullie leven. De dag waarop jullie elkaar trouw beloven, ten overstaande van familie en vrienden, moet ontspannen en naar wens verlopen.  Dus de klik met de fotograaf is ontzettend belangrijk.  Aan mij de taak jullie gerust te stellen, aan te sturen en te helpen op een relaxte wijze en met de nodige humor.

Aan deze wensen wil ik met heel veel plezier en liefde voldoen. Het vertellen van jullie verhaal door middel van foto’s, puur, zoals het is. Humor, verbondenheid, liefde en gezelligheid komen samen op jullie onvergetelijke dag.  Niets is waardevoller dan het vastleggen van deze momenten op deze ene bijzondere dag, waarop alles om jullie en jullie liefde voor elkaar draait.
 

Trouwdag wordt zonder een moment te missen vastgelegd

Op deze dag wil ik geen moment missen. Van het aantrekken van het pak en van de jurk, naar de shoot, de ceremonie, het proosten en het diner. En wellicht sluiten jullie af met een gaaf feest. Het liefst wil ik de gebeurtenissen vastleggen vanuit verschillende hoeken.  Daar komt mijn ‘second shooter’  Sietsanne (Sietsanne Fotografie) om de hoek! Zij is op jullie dag mijn rechterhand.  Stel je voor; zij fotografeert de bruidegom als hij met zijn moeder het pak aantrekt en de das strikt. Ondertussen ben ik bij de bruid om de prachtige jurk aangetrokken te zien worden. De ontmoeting is ook zo’n intiem moment, de eerste blik. Hoe gaaf is het, dat Sietsanne en ik op hetzelfde moment zowel de uitdrukking van de bruidegom als de reactie van de bruid vast kunnen leggen!?  Of tijdens de ceremonie; de emoties van de gasten én die van jullie, als schitterend middelpunt, vast te kunnen leggen. We belichten jullie dag, jullie verhaal, van twee kanten. Of eigenlijk; van drie kanten! Want Sietsanne kan ook haar drone inzetten om ook van bovenaf de mooiste plaatjes te kunnen maken.

Een second shooter een overbodige luxe? Wij vinden van niet! Een grotere variatie aan beelden, diverse apparatuur en minder rennen en vliegen door de ruimte om alle momenten te kunnen vastleggen, waardoor we als fotograaf nog onopvallender te werk kunnen gaan. Gewoon, omdat jullie dat verdienen!

Naderhand worden alle beelden door mij, in mijn unieke stijl bewerkt en vormen we in overleg met jullie een prachtig album als aandenken.

Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met mij. Ik stuur jullie dan de trouwbrochure toe en vervolgens kunnen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen.

Wij kijken ernaar uit jullie te ontmoeten en jullie mooiste dag vast te leggen!

Let’s make some memories!
 
Menu
Categorieën