Menu icon Home button

Jane Events

graag nemen wij alle zorg uit handen

Een bruiloft organiseren

Hebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd! Nu kunnen jullie eindelijk beginnen met de voorbereidingen! Jullie bruiloft moet één van de mooiste dagen uit jullie leven worden. Een fantastische dag om naar uit te kijken, maar er moet ook veel geregeld worden. Wij snappen heel goed dat je door de bomen het bos niet meer ziet en dat je niet weet waar en hoe je moet beginnen. Daarom neemt Jane Events graag alle zorg uit handen. 
 

Jane Events: creatief en enthousiast

Jane Events is een creatief en enthousiast evenementenbureau in Deventer. Wij zijn goed in adviseren, regelen, organiseren en coördineren. Alles wat er maar nodig is om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij kunnen jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgen. Wil je de gehele organisatie aan ons overlaten of een deel daarvan? Het is jullie dag, dus jullie beslissen. 
 

Gratis kennismakingsgesprek

Vooraf vindt er een gratis kennismakingsgesprek plaats. Daarin kunnen jullie je wensen en ideeën kenbaar maken. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk waar we jullie mee kunnen helpen. Willen jullie alleen een adviesgesprek waarin wij tips geven om jullie bruiloft nog mooier en specialer te maken? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wensen jullie meer hulp, maar willen jullie zelf nog wel de touwtjes in handen houden? Dan is een ceremoniemeester aan te raden. 
 

Jullie bruiloft van A tot Z verzorgd

Natuurlijk kijken jullie uit naar deze fantastische dag, maar we begrijpen ook dat jullie opzien tegen alle voorbereidingen. Vaak heb je geen tijd of is er totaal geen inspiratie. Dan kan Jane Events natuurlijk ook de complete organisatie van jullie bruiloft verzorgen. Jullie beslissen, maar we zorgen er in ieder geval samen voor dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieWeddingplanner
  • VerificatieCeremoniemeester
  • VerificatieStylist
  • VerificatieEventplanner
  • VerificatieHeel NL en daarbuiten
  • VerificatieGratis kennismakingsgesprek
 
Menu
Categorieƫn