Menu icon Home button

Fotozoet

elk moment liefdevol vastgelegd

  • Blader door foto's

Ik hoor graag jullie verhaal

Allereerst: Van harte gefeliciteerd! Tenminste, ik ga er van uit dat als je op zoek bent naar een trouwfotograaf, jouw geliefde op de knieën is gegaan en je ten huwelijk heeft gevraagd. Of misschien ben jij wel op je knieën gegaan. Hoe dan ook: het was vast een prachtig romantisch moment vol liefde! Vertel me er alsjeblieft alles over tijdens ons kennismakingsgesprek. Ik hou ervan om jullie verhaal te horen!
 

Herinneringen voor altijd

Jullie bruiloft straks, de mooiste dag van jullie leven. Dit is dé dag dat je 'ja, ik wil' zegt tegen de persoon die je het allerliefste vindt. Die dag wil je je dus ook voor altijd herinneren, zonder ook maar een moment te vergeten. Maar helaas vervagen herinneringen en na een paar jaar, bij een jubileum, of als er kinderen komen, wil je terug kunnen kijken. En dat is waar ik in beeld kom!
 

Elk moment wordt  liefdevol vastgelegd

Gedurende de dag leg ik alles vast wat voorbijkomt: het moment dat je moeder jouw jurk dichtritst, het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien, het moment dat jullie 'ja, ik wil' zeggen en het moment van die liefdevolle eerste kus. Maar ook het moment dat oma een traantje wegpinkt, je vader niet trotser kan kijken of je zus stiekem jaloers is op die prachtige jurk. Elk moment van jullie bruiloft is belangrijk en probeer ik vol liefde te vangen. Zodat jullie er later met veel plezier op terug kijken. En wie weet zitten er op een dag de kleinkinderen op schoot terwijl jij een traantje wegpinkt van trots.

Worden jullie enthousiast van mijn verhaal en mijn foto’s? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. En als het mij net zo goed klikt als met elkaar kom ik straks jullie bruiloft met alle liefde vastleggen.

 
 
Menu
Categorie├źn