Menu icon Home button

Foto & Film Leon van Lier

voor een foto en/of videoreportages van jullie huwelijk

  • Blader door foto's

Een mooie herinnering aan jullie trouwdag

Fotoreportage huwelijk

Voor de fotoreportage van jullie trouwdag ontvangen jullie bij ons alle foto's digitaal. Ook maken wij op de trouwdag een foto/diashow die jullie 's avonds af kunnen spelen tijdens de receptie of wanneer jullie de avondgasten ontvangen. Natuurlijk kunnen wij ook nog een fotoboek of fotoalbum voor jullie verzorgen, maar helemaal nieuw is de fotoshow, waarbij we de fotoreportage verwerken in een prachtige presentatie, geheel gemonteerd op muziek van jullie eigen keuze.

Videoreportage huwelijk

Al vanaf € 450,- maken wij een videoreportage van jullie complete trouwdag. Dit kun je uitbreiden met allerlei opties zoals een videoclip of een mooie samenvatting van een half uur. Met onze flycam maken wij voor jullie prachtige droneachtige beelden van jullie bruiloft. De trouwceremonie leggen we vast met twee camera's en het geluid nemen we apart op zodat je het ook goed kunt verstaan. Kijk vooral ook naar de voorbeelden bij deze advertentie en boek snel de videoreportage voor jullie trouwdag.

Live-stream van jullie huwelijk

Voor als niet iedereen aanwezig kan zijn, maken wij ook een live-stream van de trouwceremonie. Met meerdere camera's is het voor de kijker thuis alsof hij naar een tv-uitzending kijkt. U krijgt van ons een eigen internetsite met een verborgen link waarvan u het adres kunt delen in de uitnodiging voor de gasten. Deze site wordt ruim van tevoren al klaar gemaakt en daar kunt u zelf tekst voor aanleveren. Ook uw trouwkaart kunnen we erbij plaatsen maar bijvoorbeeld ook een leuke foto van jullie zelf die als banner boven de pagina verschijnt. Alle gasten van jullie site kunnen er reacties op plaatsen. Zo krijgen jullie een prachtige herinnering aan jullie huwelijk die je ook na de trouwdag nog terug kunt kijken. 

Same day edit clip

Willen jullie op je trouwdag 's avonds al een mooie videoclip hebben om aan de gasten te laten zien? wij verzorgen voor jullie een "same day edit clip". Geniet dezelfde dag nog van prachtige beelden van jullie trouwdag!


 
  • Mogelijkheden

  • Verificatie360┬░ video
  • VerificatieFotoreportage + trouwalbum
  • VerificatieVideoreportage op USB-stick
  • VerificatieFotoshow met videobeelden!
  • VerificatieSame day edit clip
  • VerificatieVideoclip
  • VerificatieTrouwreportage op USB-stick
 
Menu
Categorie├źn