Menu icon Home button

Foto & Film Leon van Lier

voor een foto en/of videoreportages van jullie huwelijk

  • Blader door foto's

Foto- en/of videoreportage huwelijk

Voor de fotoreportage van jullie trouwdag ontvangen jullie bij ons alle foto's digitaal. Ook maken wij op de trouwdag een foto/diashow die jullie 's avonds af kunnen spelen tijdens de receptie of wanneer jullie de avondgasten ontvangen. Natuurlijk kunnen wij ook nog een fotoboek of fotoalbum voor jullie verzorgen, maar helemaal nieuw is de fotoshow, waarbij we de fotoreportage verwerken in een prachtige presentatie, geheel gemonteerd op muziek van jullie eigen keuze.

Videoreportage huwelijk

Niets is zo mooi als achteraf in levende beelden je trouwdag te herbeleven. Ze zeggen niet voor niets "de dag vliegt om en je krijgt nauwelijks de tijd om alle indrukken te verwerken". Met onze glidecam maken wij voor jullie een prachtige en dynamische videoreportage van jullie bruiloft en binnen één week kun je de hele bruiloft al terug kijken. Bovendien ontvangen jullie daarnaast ook nog een mooie videoclip, gemonteerd op muziek van jullie eigen keuze.

Same day edit clip

Willen jullie op je trouwdag 's avonds al een mooie videoclip hebben om aan de gasten te laten zien? wij verzorgen voor jullie een "same day edit clip". Geniet dezelfde dag nog van prachtige beelden van jullie trouwdag!

360° videobeelden van jullie trouwdag

Een mooie 360° opname tijdens jullie trouwmoment maakt het mogelijk de hele sfeer van de mooiste dag van jullie leven nog een keer te proeven. Of een 360° opname van de openingsdans waarbij je de reactie van de gasten ook nog een keer terug kunt zien. 

Aanbieding:

Ieder bruidspaar dat mij boekt via www.trouweninnederland.nl of www.trouweninlimburg.nl krijgt 10% korting op een videoclip van de videoreportage of fotoshow van de fotoreportage. Vraag hiervoor de Waardecheque aan. 

Natuurlijk vindt je ons ook op facebook, Google+, Youtube en Instagram.
  • Mogelijkheden

  • Verificatie360┬░ video
  • VerificatieFotoreportage + trouwalbum
  • VerificatieVideoreportage op USB-stick
  • VerificatieFotoshow met videobeelden!
  • VerificatieSame day edit clip
  • VerificatieVideoclip
  • VerificatieTrouwreportage op USB-stick
 
Menu
Categorie├źn