Menu icon Home button

Flavour Visagie

visagie-, nail- & beautysalon / vrijgezellenfeest / photoshoot

  • Blader door foto's

Vrijgezellenfeest: MAKE-UP WORKSHOP/VISAGIE/FOTOSHOOT

Een uniek beauty vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam: zo mag het visagie vrijgezellenfeest van Flavour Visagie gerust omschreven worden. Wij bieden als vrijgezellenfeest voor vrouwen twee verschillende mogelijkheden aan:


Vrijgezellenfeest vrouwen: Optie 1 Make-up/Visagie workshop

Tijdens dit vrijgezellenfeest leren jullie van onze visagistes hoe zij zichzelf het mooiste kunnen opmaken. Afhankelijk van het aantal deelnemers, zijn er meerdere visagistes aanwezig om dit vrijgezellenfeest te begeleiden. Tijdens het vrijgezellenfeest komen meerdere visagie onderwerpen aan bod, onder andere: camouflage, foundation, wenkbrauwen, oogmake-up, mascara, blush en lipstick/lipgloss. De duur van deze vrijgezellenfeesten is ongeveer drie uur, afhankelijk van het aantal deelneemsters. De prijs van dit vrijgezellenfeest in onze salon in Rotterdam is tevens afhankelijk van het aantal deelneemsters. Heb je minimaal zes deelneemsters exclusief de bruid, dan mag de bruid gratis meedoen aan de make-up/visagie workshop. Ben je niet in de gelegenheid om naar onze salon in Rotterdam te komen, dan is het soms ook mogelijk dat wij het vrijgezellenfeest ergens aan huis/op locatie in Zuid-Holland organiseren.


Vrijgezellenfeest vrouwen: Optie 2 Visagie: Opgemaakt worden door een professioneel visagiste

Alle deelnemers aan dit vrijgezellenfeest worden professioneel opgemaakt door onze visagistes met make-up van merken zoals Pupa, Karaja en Black Opal. Hierbij wordt iedereen voorzien van make-up tips en er is ruimte om al jullie make-up/beauty vragen te beantwoorden. Ben je niet in de gelegenheid om naar onze salon in Rotterdam te komen, dan is het soms ook mogelijk dat wij het vrijgezellenfeest ergens aan huis/op locatie in Zuid-Holland organiseren.


Info

Tijdens het vrijgezellenfeest voor vrouwen is er voldoende te drinken voor iedere deelneemster. Wij verzorgen koffie, thee, limonade en een glaasje rosé. Uiteraard wordt ook voor versnaperingen gezorgd, in de vorm van cake en zoutjes. De bruid krijgt bij dit vrijgezellenfeest een leuk presentje na afloop. 


Fotoshoot

Fotoshoot in nabij gelegen fotostudio in Rotterdam mogelijk op aanvraag. Wilt u meer informatie over de beauty vrijgezellenfeesten van Flavour Visagie, neem dan gerust contact met ons op. 

LET OP: Hou onze website in de gaten voor onze actuele vrijgezellenfeest aanbiedingen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


VOOR DE BRUID BIJ FLAVOUR VISAGIE

Stralend uitzien op jouw dag. Bij Flavour Visagie ben je gegarandeerd in goede handen voor je bruidsmake-up. Aangezien er altijd eerst een proefmake-up wordt gedaan weet je zeker dat jouw bruidsmake-up er op jouw trouwdag geheel naar wens uitziet. Alle make-up heeft een zeer hoge kwaliteitswaarde en is tevens waterproof. Deze zal dus mede door het gebruik van een ampul, een eyeshadowprimer en fixatie spray van ’s ochtends vroeg tot in de late uurtjes perfect blijven zitten. Desgewenst wordt ook de make-up van andere bruidsgasten verzorgd. Wanneer gewenst komen wij ook aan huis.

  • Mogelijkheden

  • VerificatieBruidsmake-up
  • VerificatieProefmake-up
  • VerificatieAan huis
 
Menu
Categorie├źn