Menu icon Home button

Dorgelo Organisatieburo

Aanbod professionele Artiesten & Workshops

Bruiloftmuziek naar jullie wensen

Zijn jullie nog op zoek naar muziek voor op jullie huwelijksdag? Wij hebben diverse top artiesten in ons bestand en kunnen tijdens de trouwdag de gasten entertainen met geweldige workshops, die ze altijd bij blijven! Wij bieden professionele artiesten in verschillende genres, zoals Pop, Black Gospel, Easy Listening, Jazz en Funk, Blues en Rock, Boogie-Woogie, Wij kunnen ervoor zorgen jullie huwelijksfeest tot een groot succes te maken, door de bruiloftmuziek naar jullie wens te leveren.


Bruiloftmuziek van A tot Z

We kunnen de bruiloftmuziek van A tot Z verzorgen, zoals bijvoorbeeld: Van live Sax bij het huwelijksaanzoek, Singer-Songwriter bij  trouwceremonie, Black Gospel tijdens een kerkelijke huwelijk, Jazz tijdens de receptie, diner tot DJ of swingende liveband die knallen op jullie huwelijksfeest; het zijn zomaar een paar ideeën. Onze artiesten zorgen voor een onvergetelijke romantische trouwdag en jullie persoonlijke wensen zijn van harte welkom! 


Workshops op je trouwdag

Entertain je bruiloftsgasten als je een lange tijd tussen de ceremonie en de receptie hebt met onze workshops ‘Zingen’, ‘Goochelen’ of ‘Percussie’. 


Workshop Zingen

Jullie gasten gaan de uitdaging aan met een workshop Zingen o.l.v. Nederlands beste gospeldirigent. De gasten studeren één of meerdere songs. Zangervaring is hier echt niet nodig; enthousiasme en inzet wel. Jullie gasten zullen er nog lang over napraten en zingen…..


Workshop Goochelen

Wil jij je gasten verbaast laten staan met een workshop Goochelen? Dit is allemaal mogelijk. Tijdens een goochelworkshop zullen er trucs bekeken, uitgelegd en geoefend worden en gaat gepaard met veel humor en energie. Ook leren jullie gasten trucs die ze later mogen meenemen naar huis.

Tip! Laat de goochelaar rond lopen, hij creëert een ontspannen sfeer en verwondering tussen en met gasten. Hij laat onder de neuzen van de gasten de meest onmogelijke trucs zien. Met zijn glimlach breekt hij het ijs het op elk feest.


Workshop Percussie

Een Workshop Percussie is een hele leuke en energieke activiteit voor jong en oud. De gasten wanen zich in West-Afrika, het land van de djembé en kunnen kiezen uit allerlei verschillende trommels en percussie-instrumenten. Met humor en enthousiasme gaan zij met jullie gasten aan de “slag” om samen een muzikaal en vooral ritmisch muziekstuk neer te zetten! 
 

Meer informatie!

Enthousiast of nieuwsgierig geworden, of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Met heel veel passie kunnen en willen wij heel graag jullie trouwdag voorzien van livemuziek in de stijl van jullie wensen! 
 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieMuziek tijdens ceremonie
  • VerificatieMuziek tijdens het feest
  • VerificatieDJ's
  • VerificatieMuziek kerkelijk huwelijk
  • VerificatieEntertainment voor gasten
 
Menu
Categorie├źn