Menu icon Home button

d-eYe photography

capture all the beautiful moments

  • Blader door foto's
Hi, ik ben Daniella een enthousiaste, creatieveling en gepassioneerde fotograaf.  Wat super leuk dat jullie opzoek zijn naar een trouwfotograaf. Ik vind het fantastisch om mensen vast te leggen en herinneringen voor ze te maken. Een verhaal te vertellen met mijn fotografie die jullie dag perfect weergeeft op beeld.


Puurheid, plezier en spontaniteit 

Dat vind ik heel belangrijk in mijn beelden. Geen standaard plaatjes, het beeld moet ontspannen, authentiek en creatief zijn. Het moet jullie verhaal vertellen en de sfeer weergeven. Daarom vind ik het ook heel belangrijk om van te voren goed naar jullie wensen te luisteren. Alleen dan kan ik jullie fotograferen hoe jullie ook echt zijn en wat bij jullie past. Hoe jullie lachen, jullie elkaar stiekem een beetje plagen… naar elkaar kijken. Ik wil echtheid en emotie zien in de foto’s want juist die kleine momentjes zijn zo belangrijk op zo'n dag.  De knipoog van opa tijdens de ceremonie, de traan van papa die hij snel weg probeert te vegen als hij je weggeeft. De oprechte knuffel van een vriend waarvan je dat nooit had gedacht. Momentjes die zo waardevol zijn en nooit meer terug komen.

En natuurlijk gaan we ook mooie sfeerbeelden en foto’s van jullie samen maken. Rijden we naar een mooie plek, plannen we hier een moment voor in en zal ik jullie sturen waar nodig. Maar dit is natuurlijk maar een onderdeel van de dag. De rest van de dag meng ik mij tussen jullie gasten en probeer ik zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn om alle mooie en waardevolle momenten vast te leggen. 

Is dit waar jullie naar opzoek zijn? Dan zou ik het heel leuk vinden om met jullie in contact te komen.
 

Prachtig album

Daarnaast is het uiteraard mogelijk om jullie fotoreportage te bundelen in een heel mooi album zodat jullie straks een prachtige blijvende herinnering hebben waar jullie nog heel lang op terug kunnen kijken. Alle trouwalbums zijn handgemaakt en van prachtige hoogwaardige kwaliteit. De albums zijn in heel veel verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar. Zodat je een trouwalbum samen kan stellen die helemaal bij jullie past.

Hebben jullie speciale wensen, trouwen jullie op een unieke locatie, hebben jullie je trouwerij verdeeld over meerder dagen of trouwen jullie in het buitenland? Er is heel veel mogelijk in overleg en ik maak graag voor jullie een prijsofferte op maat.

Mochten jullie interesse hebben dan stuur ik jullie graag mijn wedding brochure toe. Hierin kan heel veel informatie en inspiratie vinden. Zijn jullie dan nog steeds enthousiast, neem dan contact met mij op en kom gezellig een keer (uiteraard vrijblijvend) langs in mijn studio. Dan drinken we samen een kop koffie, thee of wat anders lekkers, kunnen jullie door mijn demo albums bladeren, laat ik jullie de mogelijkheden zien en kletsen we samen gezellig verder over jullie mooie dag die er aan gaat komen.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Meer informatie kunnen jullie vinden op www.d-eye.nl
 
Menu
Categorie├źn