Menu icon Home button

Charlotte Trouwt

zelfstandig trouwambtenaar & spreker

Trouwen waar en wanneer jullie willen...

Met de ceremonie begint jullie dag, dus dit kunnen we dan maar beter meteen goed aanpakken toch? Met humor, mooie anekdotes en liefdevolle verhalen. 

Wat leuk dat jullie op mijn naam hebben geklikt! Ik ben Charlotte, Zelfstandig trouwambtenaar en woonachtig in Spaarndam ik heb drie prachten van kinderen, ik geniet van mooie verhalen en ook schrijven is een grote passie. Deze twee dingen komen samen in het prachtige vak trouwambtenaar. 

Doordat ik werk als zelfstandig trouwambtenaar kan ik jullie overal trouwen. In jullie eigen achtertuin, het strand of dat ene mooie kasteel. 
Als jullie mij kiezen als trouwambtenaar is echt alles mogelijk. Het enige dat vast ligt is het JA- woord, de rest van de ceremonie kunnen we samen vorm geven. Ik trouw jullie waar en wanneer jullie willen. 

Voor mij is het belangrijk dat ik jullie goed leer kennen, dan kan ik er een onvergetelijke ceremonie van maken. Ik ga in gesprek met jullie maar vind het ook erg leuk om vooraf contact te hebben met vrienden en familie. (met jullie toestemming)

Kinderen kunnen puurheid toevoegen aan de ceremonie daarom vind ik het mooi om eventuele kinderen te betrekken bij de ceremonie. Door middel van het bewaken en brengen van de ringen, een kort verhaaltje of een harde klap met de hamer. Ook heb ik een speciale kinderakte waarop de kinderen hun toestemming mogen geven voor het huwelijk. 


Lijkt het jullie leuk om mij te ontmoeten?

Dan kunnen we een vrijblijvende kennismaking plannen en als jullie de klik goed is, en jullie voor mij kiezen als trouwambtenaar dan kom ik ongeveer 6 weken voor de grote dag bij jullie langs voor een uitgebreid voorgesprek. Na dit gesprek heb ik alle informatie die ik nodig heb om een onvergetelijke ceremonie te schrijven. 

Tijdens HET moment van jullie grote dag hoeven jullie het alleen maar te laten gebeuren geef elkaar een hand en Geniet. Met de grote G natuurlijk!!

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten.
Als jullie vragen hebben kunnen jullie mij altijd een berichtje sturen. 

Lieve groet, Charlotte 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieZelfstandig trouwambtenaar
  • VerificatieKennismakingsgesprek
  • VerificatiePersoonlijke ceremonie
  • VerificatieAkte voor de kinderen
  • VerificatieJubileum vieren
 
Menu
Categorie├źn