Menu icon Home button

Catering Noord

catering, partyverhuur en decoratie/styling

  • Blader door foto's

Complete verzorging voor de trouwdag op locatie

Als jullie gaan trouwen en feesten op een locatie waar jezelf de catering en partyverhuur moet verzorgen, helpen wij je graag met onze met catering service, partyverhuur en decoraties.  Door onze persoonlijke benadering, professionele aanpak én ervaring helpen we jullie om van de trouwdag één van de mooiste dagen van je leven te maken.
 

Catering voor de bruiloft

Met onze bruiloft catering kunnen we jullie volledig ontzorgen. Dit kan geheel naar wens waardoor we de catering op maat aanbieden.  In ons contact mag je aangeven of je gaat voor chique, stijlvol, swingend, klassiek of een themabruiloft e.d. Wij zullen dan een voorstel op maat aanbieden.
 

Partyverhuur

Vieren jullie de trouwdag niet in een vaste trouw- of feestlocatie, dan kunnen wij ook alles voor de locatie verzorgen. Een partytent, het meubilair, de horeca apparatuur, barbecue, de opstelling voor de trouwceremonie, etc. En naast de partyverhuur kunnen we dus ook een compleet pakket inclusief de catering aanbieden.
 

Decoratie en styling

Vanuit onze partyverhuur verzorgen we ook de decoratie en styling voor o.a. feest en trouwlocaties. We passen de stijl aan op jullie wensen voor de trouwdag. Dat begint bij de aankleding van de partytenten, een ballonnenboog en andere ballondecoraties, de complete aankleding en styling van de tafels, de buitenlocatie, etc. Ook dit kunnen we op maat verzorgen.
 

Contact

Al met al kunnen we voor iedere trouwceremonie of bruiloftsfeest een full service pakket aanbieden. Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en desgewenst komen we langs om de  trouwdag door te nemen om vervolgens vrijblijvend een op maat gemaakte offerte op te maken.  Onze slogan is dan ook: jullie feest is onze zorg.

Je kunt hier online informatie aanvragen of onze website bezoeken.
 
Menu
Categorie├źn