Menu icon Home button

Beachclub de Maashorst

trouwen aan het water

  • Blader door foto's

Unieke trouwlocatie in Natuurpark de Maashorst

Beachclub de Maashorst is dankzij de ligging aan het water in Natuurpark de Maashorst, een unieke trouwlocatie en feestlocatie. We hebben diverse mogelijkheden voor de trouwceremonie en het bruiloftsfeest. 
 

Trouwen aan het water

De prachtige locatie van Beachclub de Maashorst maakt het mogelijk om te trouwen aan het water. Fonkelende kaarsjes, wapperende doeken en zomerse sferen maken jullie trouwdag tot een bijzondere gebeurtenis. We denken graag met jullie mee om van de trouwdag een onvergetelijk feest te maken!  En niet alleen het trouwen op een mooie lentedag of hartje zomer zijn bij ons bijzonder. Want ook de herfst en winter zijn een garantie voor een bijzondere sfeer dankzij de omgeving van Natuurpark De Maashorst
 

Een trouwdag op maat

Dankzij de diverse mogelijkheden die onze trouwlocatie te bieden heeft kunnen we van iedere trouwdag een happening op maat maken. Vooraf bespreken we jullie wensen en combineren die met alle opties die Beachclub De Maashorst te bieden heeft. 
 

Vrijblijvend de locatie bezichtigen

Als je benieuwd bent hoe we jullie wensen voor de trouwdag kunnen combineren met de unieke eigenschappen van onze feest- en trouwlocatie Beachclub de Maashorst, dan kun je hier online informatie aanvragen of een afspraak maken om vrijblijvend de locatie te bezichtigen. We zien uit naar jullie reactie!
 

Partyservice en catering

Naast Beachclub de Maashorst runnen David en Sandra van Beek al meer dan 30 jaar Cateringbedrijf Partyservice in Stijl. Met de kennis en elegantie van een sommelier, de kunde en het compositievermogen van een chef-kok, de gulle lach van een gastheer of gastvrouw maar vooral met het hart van een betrokken mens, lopen zij warm om de ovens op de juiste temperatuur te krijgen, de flessen koud te houden en het bestek glanzend en stralend te laten schitteren. Ben je dus op zoek naar een cateraar? Denk dan eens aan Partyservice in Stijl >>
  • Mogelijkheden

  • VerificatieCatering op locatie
  • VerificatieBuiten trouwen
 
Menu
Categorie├źn