Menu icon Home button

Ballonnenboog


Bij een vrolijk feest mag een vrolijke decoratie toch niet ontbreken? Een ballonnenboog is een betaalbare manier van decoratie en styling voor de trouwdag of bruiloft. En je kunt deze heel eenvoudig maken of bestellen in de kleur en stijl van jullie huwelijksfeest. Laten maken heeft hierbij toch wel de voorkeur van de specialisten die dit werk bijna dagelijks doen leveren een ballonnenboog uiteraard veel mooier en strakker af dan wanneer we dat zelf zouden doen. Maar dat laatste heeft ook weer zo z'n charme. 


Ballonnenboog trouwen


Locaties om een ballonnenboog te plaatsen

De ballonnenboog kan op verschillende locaties jullie trouwdag of ieder ander feest of evenement opfleuren. Maar we richten ons hierbij op de trouwdag, dat is tenslotte de doelgroep van deze trouwen-website.
Locaties:
  • Bij jullie gezamenlijke huis. Van daar uit vertrekken jullie samen, of de bruidegom alleen om zijn bruid op te halen. Deze boog is als eerste in beeld bij de fotoreportage en op de trouwfilm.
  • Bij het ouderlijk huis van de bruid, als zij van daar uit vertrekt en daar door de bruidegom wordt opgehaald.
  • Bij de entree van de trouwlocatie. Hier kun je leuk combineren met losse ballondecoraties, of juist kiezen voor ballonpilaren i.p.v. een ballonnenboog. Ook de combinatie met een rode loper zal het erg goed doen bij de trouwlocatie.
  • Bij de entree van de feestlocatie. Ook leuk voor de bruiloftsgasten die de locatie betreden.Uiteraard kun je ook kiezen voor ballondecoraties op meerdere locaties. Dit geeft dan weer een eigen stijl aan jullie trouwdag.


Ballondecoratie trouwen

Foto's: Party@home


Details:

  • Een ballonnenboog voor een enkele deur heeft vaak een lengte van 5 meter. Dus een frame van 5 meter en ook 5 meter ballonnen.
  • Voor een dubbele deur ben je al snel 6 á 7 meter ballonnen nodig.
  • Een ballonnenboog gevuld met lucht kan binnen wel 3 weken meegaan. Buiten is dat afhankelijk van het weer slechts enkele dagen.

Tips

  • Combineer de ballonnenboog bij de ingang van de trouwlocatie met een (rode) loper met ballonpilaren en losse bijpassende ballondecoraties, 
  • Gebruik de ballonnen als een soort van thema voor jullie trouwdag. Ballonversiering aan de trouwauto en decoraties in de trouwlocatie en feestlocatie, 
  • Bij het verlaten van de trouwlocatie kunnen de gasten heliumballonnen loslaten. In combinatie met de decoraties en ballonnenboog geeft dit een prachtig plaatje. 

Wil je meer informatie lezen over ballondecoraties? Lees dan ook de pagina Ballondecoraties zijn hip voor nog meer ballonplezier op je trouwdag.

 
Menu
Categorie├źn