Menu icon Home button

Ballondecoraties zijn hip!


Decoratie en styling bij het huwelijk is hip! Een belangrijke vorm van eigentijdse styling zijn de ballondecoraties. De ware ballon-kunstenaars die gespecialiseerd zijn in deze unieke vorm van decoratie laten zien dat ballondecoraties niet alleen vrolijk, maar ook nog eens heel stijlvol kunnen zijn.


Foto: Party@home


De mogelijkheden met ballondecoraties

Je kent ongetwijfeld de ballonnenboog bij het huis van het bruidspaar en de ballonpilaren bij de entree van de trouwlocatie. Daarnaast kun je nog diverse stappen verder gaan met ballondecoraties. De aankleding van de kerk, trouwlocatie en feestlocatie kun je laten decoreren met ballonnen in de kleuren en stijl van jullie trouwdag. Ook kun je de decoratie laten verzorgen met ballonnen voorzien van leuke teksten of deze zelf voorzien van eigen tekst.
Ballondecoraties kun je niet alleen toepassen als ballonnenboog of ballonpilaren buiten de woning of bij de entree van de trouw- en feestlocatie , maar ook als bijpassende tafeldecoratie en  heliumballonnen in dezelfde stijl als styling van de feestzaal. De ware kunstenaars weten de styling ook nog eens te combineren met diverse materialen zoals linten, slingers, tule en andere stoffen.


Soorten en kleuren 

De ballonnen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en opdrukken. Van ballonnen met roosjes, bruidsduiven en harten tot toepasselijke teksten over trouwen en het huwelijk, allemaal in diverse kleuren waaronder mooie soft-tinten als parelmoer wit, metallic zilver, lila, oud rose e.d., allen passend bij het totaalplaatje van de trouwdag.


Heliumballonnen oplaten

Ook worden steeds vaker door de gasten heliumballonnen de lucht ingelaten als bruidspaar de kerk of trouwlocatie verlaat na de huwelijksvoltrekking. Net als de decoratie en styling van de locaties geeft dit een persoonlijke touch aan jullie trouwdag.


De specialisten

Op TrouweninNederland.nl tonen we je een overzicht van de beste ballonkunstenaars. Kijk in de categorie Decoratie en Styling voor de bedrijven die gespecialiseerd zijn in het stylen van de trouwdag d.m.v. ballondecoraties. Bekijk hun websites en de vele mogelijkheden van de decoraties. Beoordeel zelf of dit past in het totaalplaatje van jullie trouwdag. Is dat het geval, vraag dan vrijblijvend informatie aan via de formulieren die gekoppeld zijn aan hun pagina's hier op TrouweninNederland.nl. Plaats jouw favorieten in je PinkCloud en je ontvangt direct aantrekkelijke aanbiedingen in jouw mailbox.

Vind je het leuk om meer te lezen over de mogelijkheid van ballonnen op je trouwdag? Op Ballonnenboog | Info en leveranciers beschrijven we de toepassingen van ballonnenbogen.
 
Menu
Categorie├źn