Menu icon Home button

De Wartenster, all-in trouwen in het hart van Friesland


Van Classic tot een weekend-wedding, met alles erop en eraan, op De Wartenster kan nagenoeg alles. Hoewel de bereikbaarheid over weg en water geweldig is, voel je je echt even los van de rest van de wereld. Jullie eigen moment op jullie eigen plek in het hart van landelijk Friesland.

Trouwen bij de Wartenster


Trouwen op een sfeervolle boerderij

Op een klein uurtje vanaf Amsterdam en 5 minuten vanaf Leeuwarden, ligt het idyllische dorpje Warten. De Wartenster, een historische boerderij net buiten dit dorpje wordt al meer dan 100 jaar gerund door de familie Nauta. De boerderij staat garant voor een sfeervolle bruiloft. De locatie beschikt over een enorme tuin en combineert binnen en buiten. Vele bruidsparen hebben het ja-woord gegeven onder de "hooikap", welke een officiële trouwlocatie is van de gemeente Leeuwarden. Na de ceremonie is het aansnijden van de bruidstaart en het proosten met prosecco een prachtig moment. De taart wordt ambachtelijk gemaakt door Frederika's Taarten. Alle smaken en stijlen zijn mogelijk, allemaal even lekker!

Onze kracht zit in onze betrokkenheid en de betrokkenheid van ons team. Samen met hen staan we voor persoonlijke aanpak, kwaliteit en de beste service!

Het ja-woord onder de hooikap
Bruidstaarten voor de bruiloft
Diner onder de hooikap


Bruidsbloemen en trouwvervoer

De styling, aankleding en het bloemwerk is in handen van Reina Visser. Persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit tot in detail en in iedere stijl! De bruidsbloemen, een autobloemstuk en de aankleding van de locatie wordt zo afgestemd dat de bloemen en locatie één geheel worden. Jullie worden gebracht en gehaald met de mooiste trouwauto van Nederland. Een elegante Jaguar MK7 uit 1954 met luxueuze rood leren bekleding van Jag Tax trouwauto's. Wil je zelf rijden? Dat kan! In een klassieke mini cabrio. Het dakje open... dat is pas genieten!

Jaguar MK7 huren voor je bruiloft
Bloemen voor de bruiloft
Mini cabrio huren


Alle bijzondere momenten worden vastgelegd

Een geweldige ervaring is samen met familie en vrienden op "de hald fest" varen door de wateren van Friesland. Een praam uit 1923, een ware beleving door Nationaal park De Alde Feanen of afmeren bij een van de kerkjes langs het water, voor een kerkelijk huwelijk. Onze fotograaf Lex Ensing zorgt ervoor dat net dat ene bijzondere moment wordt gevangen in beeld. Hij gaat de gehele dag met jullie mee! En krijg je regen op de trouwdag, dan hebben we daar diverse oplossingen voor.

Trouwceremonie in Friesland
Varen met de praam
Bruiloft vieren op een boerderij


Diner en live cooking

Tijdens het diner is er live cooking boven het houtvuur en in de avond een uitbundig feest met live-muziek of DJ, onbeperkt hapjes en drankjes, wat bij mooi weer ook buiten kan! Na middernacht gaat de houtgestookte stenen pizzaoven aan en is het tijd voor een midnight snack. Fakkels aan of misschien een kampvuur. Laat het ons weten. 

Gezelligheid bij het kampvuur
Avondfeest en diner in Friesland
Avondfeest bij de Wartenster


All-in concept voor een complete bruiloft

Wij zorgen dat jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven wordt. Daar doen wij als team graag een stapje meer voor. Wij zorgen dat jullie niks tekort komen op deze dag, maar ontzorgen jullie ook op de weg er naar toe! Door onze jarenlange ervaring met elkaar kunnen we middels ons All-in concept een complete bruiloft bieden zonder zorgen, maar met een scherpe prijs. Natuurlijk is er alle ruimte voor eigen ideeën. Uiteindelijk is het jullie dag waar wij met z'n allen zorg voor gaan dragen. 

Een trouwerij op De Wartenster is geschikt voor gezelschappen van 30 tot 200 personen en de hond mag natuurlijk ook mee! 
 
Menu
Categorie├źn