Menu icon Home button

4 manieren om je bruiloft uniek te maken


We hebben in de loop der jaren een behoorlijk aantal bruiloften gezien. Er zijn tal van overbelaste trends, klassieke en traditionele trends en ook de populaire Pinterest/Instagram-trends. Maar wat maakt een bruiloft nu echt uniek en onvergetelijk? Houd er rekening mee dat je, als koppel en je gasten misschien verschillende ideeën hebt over wat uniek is als het gaat om de bruiloft, maar het is belangrijk om de visie die je hebt voor deze grote dag niet uit het oog te verliezen. Je zult versteld staan hoe gemakkelijk het transformeren van kleine details de dag zal beïnvloeden! De onderstaande manieren zullen je zeker helpen bij het uniek maken van je bruiloft!

je bruiloft uniek maken


Enthousiaste feestvierders

Wat is er mooier dan een dosis persoonlijkheid toe te voegen aan je ceremonie? Het inhuren van een uitgaande celebrant zal je zoete verbintenis tot leven brengen! Het is altijd verfrissend om een celebrant te zien die niet de hele ceremonie naar hun mobiel staart voor overstappen energie. Dit zal niet alleen de aandacht van vrienden en familie trekken, maar het zal hen er ook van weerhouden de minuten af te tellen tot het volgende evenement en volledig aanwezig te zijn in het moment. Zorg er bij het kiezen van een huwelijksvierder altijd voor dat je hun beoordelingen hebt gelezen en eerst met hen hebt gesproken aan de telefoon. 
 

Unieke stoelen

Geef je gasten een WOW-factor zodra ze de zaal binnenkomen met behulp van unieke stoelen. Een creatief zitpatroon laat zeker een blijvende eerste indruk achter. Traditioneel worden stoelen in rijen achter elkaar opgesteld. Mix het door elkaar en plaats stoelen in een halvemaanontwerp aan beide zijden van het gangpad. Dit geeft gasten een beter uitzicht dan over de persoon die voor hen zit te moeten kijken. Als je ervoor kiest om een intieme ceremonie te houden, overweeg dan om de gasten in een kring rond de procedure plaats te laten nemen. 

unieke ceremonie stoelen


Eenheidsceremonie

Een andere manier om je trouwdag uniek en onvergetelijk te maken, is door een eenheidsceremonie op te nemen. Een eenheidsceremonie is een symbolisch ritueel. In plaats van geloften kunnen jij en je aanstaande bruidegom ervoor kiezen om een eenheidskaars aan te steken. De eenheidskaars zal symbolisch de vermenging van twee levens laten zien. De celebrant zal twee individuele kaarskaarsen aansteken en samen zal het paar de eenheidskaars aansteken die samen hun nieuwe hoofdstuk vertegenwoordigt. Betrek je gasten hierbij! Een unity bowl is bijvoorbeeld waar gasten tijdens de ceremonie een schaal vullen met gekleurde stenen. 
 

Maaltijdkeuzes

Terwijl de andere aspecten van de bruiloft plezier en spel zijn, is het een feit dat je bruiloftsgasten graag goed gevoed worden, maar dit betekent niet noodzakelijk dat je een 5-sterrenmaaltijd moet serveren. Sommige van onze favoriete onvergetelijke huwelijksmaaltijden worden in festivalstijl geserveerd. Als je buiten trouwt, kunnen cateringbusjes een geweldige optie zijn om heerlijke steaksandwiches, falafels of gastronomische hamburgers te serveren! Een andere optie is om hartige canapé's midden op de tafels van de gasten te serveren, zodat ze het zelf kunnen serveren. Waarom laat je het receptiediner niet helemaal achterwege? Of nodig je gasten uit voor een brunch na een mooie ochtendceremonie. 
 
Menu
Categorieën