Menu icon Home button

Zo maak je jouw trouwdag nog unieker


Als het goed is trouw je maar één keer. Je trouwdag is de mooiste dag van je leven en moet om deze reden uniek en onvergetelijk zijn. Er moet veel geregeld worden, dus de trouwplannen moeten al vroeg van tevoren gemaakt worden. Er staat één vraag centraal; hoe zorgen we dat deze dag de mooiste dag uit ons leven wordt? De ringen moeten uitgezocht worden, een fotograaf moet ingehuurd worden, er moet een beslissing worden genomen over de trouwlocatie en de aankleding ervan... en ga zo nog maar even door. Hoe dan ook is het altijd mogelijk om er een unieke bruiloft van te maken.

Een unieke bruiloft


Het begint bij de uitnodiging

De trouwdatum is bekend en alle namen van de gasten staan op de lijst. Tijd om de uitnodigingskaarten te versturen. Tegenwoordig zien we dat de trouwkaarten regelmatig online worden vormgegeven. Geheel naar wens zijn ze te ontwerpen en het thema van de bruiloft kan doorgevoerd worden in de kaarten. Hierdoor ontstaan er unieke kaarten die bij jullie passen.

De trouwkaarten zijn verstuurd. Tijd om over de volgende stap na te denken; de ceremonie. Ook dit officiële moment kan op een unieke manier gerealiseerd worden. Maak de trouwceremonie persoonlijk en kies een ambtenaar die bij jullie past. Ook voor de trouwlocatie zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld getrouwd worden in het gemeentehuis, in de tuin, op het strand en je kunt zelfs kiezen voor een huwelijk in een kasteel. Later op de dag wordt er samen met de gasten gedineerd. In plaats van een standaard diner, kan er ook gekozen worden voor een barbecue, tapas of het huren van foodtrucks. 

Bijzondere ceremonie aan het water


Bedank je gasten

Aan het einde van de huwelijksdag bedank je je gasten voor hun komst. Een klein geschenk zorgt ervoor dat iedereen een mooie herinnering heeft aan deze bijzondere dag. Voeg een persoonlijk tintje toe aan de geschenken. Laat bijvoorbeeld mokken bedrukken met de naam van de gast. Wil je niet tot het einde van de dag wachten met het geven van de gepersonaliseerde mokken? Dan kan je ze ook meesturen met de trouwkaarten en je gasten zo op een unieke manier uitnodigen voor jullie trouwdag. Waarschijnlijk heeft geen enkel ander bruidspaar zo'n uniek geschenk als jullie. 

Ook voor jullie zelf zijn gepersonaliseerde artikelen een leuk idee. We hebben een aantal unieke cadeaus voor bruidsparen opgesteld. Wat dacht je van houten kledinghangers met daarin jullie namen gegraveerd? Denk ook eens aan gegraveerde wijnglazen, bedrukte paspoorthoezen of laat slippers bedrukken moet de tekst Mr. & Mrs. Genoeg ideeën dus om elkaar op een unieke manier te verrassen. 
 
Menu
Categorieën