Menu icon Home button

Wat zijn de allerbeste trouwauto's?


Ga je binnenkort trouwen in Nederland? Je zult dan veel keuzes moeten maken! Zo moet je eerst een beslissing maken over op welke datum je bruiloft gaat plaatsvinden. Ook moet je nadenken over wie je gaat uitnodigen en op welke locatie je gaat trouwen met je geliefde. Dit zijn nog maar drie voorbeelden van de vele keuzes die gemaakt moeten worden bij het plannen van een trouwerij. Je moet namelijk ook nog nadenken over de trouwauto. Hierbij heb je in principe talloze opties, maar de onderstaande modellen zijn zonder twijfel aanraders! 

de beste trouwauto's


Range Rover

Dit is misschien niet je eerste gedachte als het gaat om een trouwauto, maar wacht maar af. De Range Rover is een behoorlijk verstandige trouwauto als je erover nadenkt. Als je receptie zich in een feesttent op een grasveld bevindt, wat is dan een betere manier om aan te komen dan in een luxe SUV? Je zou nog steeds een grootse entree kunnen maken terwijl je voldoende ruimte krijgt en je het gedoe bespaart om in en uit een traditionele lage limousine te moeten bukken. Als we zouden moeten kiezen, zouden we voor de luxe SVAutobiography gaan. Het is strak, het is flitsend en het biedt genoeg ruimte voor de trouwjurk! 


Rolls Royce Phantom

Of je nu op zoek bent naar een klassieke of moderne optie, geen lijst met trouwauto's zou compleet zijn zonder de Phantom te noemen. Dit moet bovenaan je lijst staan. Met deze beauty voeg je gegarandeerd een vleugje klasse toe aan je bruiloft. Laten we eerlijk zijn, als je naar een bruiloft reist, wil je ongetwijfeld in stijl reizen en er is geen fijnere manier dan te worden bestuurd door een volledig geüniformeerde chauffeur in een luxe Rolls Royce. Volgens veel mensen is dit model dé perfecte trouwauto! 

Rolls Royce Phantom
 

Austin Princess Limousine

De luxe Austin Princess Limousine biedt plaats aan maximaal 6 passagiers en is perfect voor die extravagante jurken! Het is alsof het is gemaakt met grote jurken in gedachten. Hij is aanpasbaar en heeft waarschijnlijk meer beenruimte dan de standaard Londense taxi. Of je hem nu nodig hebt om slechts twee passagiers te vervoeren of meer, hij is meer dan uitgerust om aan je behoeften te voldoen. Het is het ideale luxe transportstuk om de bruid, bruidsmeisjes en zelfs de bruidegom te vervoeren. 
 

Volkswagen Camper

Dit is een regelrechte klassieker! De Volkswagen Camper is de ultieme retro trouwauto aller tijden. Het moet bovendien wel de meest herkenbare camper ooit zijn. Het is heel onderscheidend en barstensvol karakter, je zou het van mijlenver kunnen herkennen! Met zijn klapdeuren en hoge stoelen is de algehele vrolijke uitstraling van de camper al genoeg om een glimlach op ieders gezicht te toveren. We kunnen deze klassieker waarschijnlijk allemaal waarderen en hoe eigenzinnig hij is. Ga je voor een trendy festivalvibe op je bruiloft, dan is dit model perfect als trouwauto. Ook kun je een Volkswagen Camper natuurlijk kopen voor je huwelijksreis, al moet je dan wel een autoverzekering vergelijken en afsluiten! 
 
Menu
Categorie├źn