Menu icon Home button

Volvo Trouwauto

een klassieke Volvo Amazone als trouwauto

Mag ik jullie chauffeur zijn?

“Vandaag zijn jullie de filmsterren, alles draait om jullie.” Dat draagt Paul Lups (45), eigenaar en chauffeur van het trouwvervoer, uit als geen ander. Sinds de restauratie van zijn schitterende klassieke Volvo Amazone drie jaar geleden, heeft hij al zo’n zeventig bruidsparen van en naar het gemeentehuis gereden. Niet alleen met zijn mooie auto, maar ook met zijn ervaring, behulpzaamheid en enthousiasme draagt hij graag bij aan de mooiste dag van jullie leven!


Alles wordt geregeld!

Paul zorgt voor een ontspannen ritje in een bijzondere auto, is op alles voorbereid en de hele dag beschikbaar. Maar hij kan meer zorg uit handen nemen. Zo kan hij in overleg de bloemen regelen én ophalen op de grote dag, zodat jullie en je familie hier geen omkijken meer naar hebben. Ook helpt hij graag waar mogelijk.


Alles is bespreekbaar

“Niet alleen voor jullie is dit een bijzondere dag, maar voor mij ook. Omgaan met mensen die zo gelukkig zijn, vind ik geweldig.” Jullie zijn van harte welkom! “Ik nodig jullie graag uit voor een kop koffie zodat we alle details en wensen rond de bruiloft uitvoerig kunnen doornemen. Alles is bespreekbaar en ik denk graag met je mee. Bovendien kunnen jullie de auto met eigen ogen zien. Wil je graag zelf rijden? Ook dat is mogelijk. Dan kunnen we alvast een proefrit maken. Ik werk altijd met vooraf afgesproken (pakket)prijzen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Heel graag tot ziens!”  
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwauto's
  • VerificatieBezichtigen mogelijk
  • VerificatieProefrit maken
  • VerificatieZelf rijden
 
Menu
Categorie├źn