Menu icon Home button

Lucien Kroon Fotografie

De echte trouwspecialist en verrassend voordelig

  • Blader door foto's

De trouwspecialist van Noord Holland

Ik ben een echte specialist in bruidsreportages en verrassend voordelig voor een professionele fotograaf, een trouwdag fotograferen is voor mij een heerlijke uitdaging. Het vastleggen van unieke momenten en de dag vangen in beeld met gevoel voor emotie en oog voor detail. Ik beschik over ruim 30 jaar ervaring, met name in Noord-Holland. Maak gebruik van mijn expertise en uitgebreide netwerk, ik wil graag iets voor jullie betekenen.

Trouwen is emotie...

De mooiste dag van jullie leven, jullie trouwdag. Een dag vol emoties en ik kan dat als fotograaf als geen ander vastleggen. Voor een mooie ongedwongen en natuurlijke trouwreportage ben je bij mij aan het juiste adres. Jullie wensen worden vast gelegd in een prachtige bruidsreportage.

Mogelijkheden

Ik kan de bruidsreportage in een prachtig album afleveren. Maar je kunt ook kiezen voor enkele bewerkte afbeeldingen. Je bent altijd welkom in mijn studio om verschillende demo trouwalbums te bekijken.

Trouwfilm

Naast het fotografen van huwelijken, kan ik ook jullie trouwdag vastleggen op een prachtige trouwfilm. Een schitterende gemonteerde trouwfilm is al mogelijk vanaf € 495,00!

Ben je een beetje nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwfilm
  • VerificatieBruidsreportage in album
  • VerificatieGlamourshoot
 
Menu
Categorieën