Menu icon Home button

De Galazaak Amersfoort

Prachtige jurken voor elk feest

Trouwjurken in grote en kleine maten

'De Galazaak is gespecialiseerd in avondjurken, galajurken en cocktailjurken met veel variaties in kleur, model en stijl. Hier zit je zeker goed voor alternatieve bruidsmode, en voor jurken voor de bruidsmeisjes of voor de moeder van de bruid. De jurken zijn in kleine en grote maten van 32 tot ver in de vijftig, en in prijsklassen van 40 tot 400 euro. De Galazaak is een galawinkel van deze tijd, modern, open, strak, met 9 ruime paskamers.


Uitgebreid jurken passen

De Galazaak werkt vanuit de winkels in Eindhoven, Amersfoort en Den Bosch, waar je de jurken uitgebreid kunt passen met bijpassende accessoires als sieraden, tasjes, bolero's en galaschoenen. En je kunt jouw aankoop direct meenemen vanuit de voorraad. De collectie wordt regelmatig aangevuld en veranderd, neem daarom af en toe een kijkje op de website of de Facebook pagina. Ook handig: Elke zondag geopend en te bezoeken zonder afspraak!'


Een breed assortiment bruidsaccessoires

'De Galazaak is gespecialiseerd in avondjurken en bijpassende bruidsaccessoires als sieraden, tasjes, bolero's en schoenen. Hier vind je een breed assortiment aan bruidsaccessoires om jouw outfit helemaal af te maken! Nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan via het formulier.
  • Mogelijkheden

  • Verificatie4 vestigingen
  • Verificatie6 dagen per week open
  • VerificatieTevens kledingverhuur
  • VerificatieAfspraak niet nodig
  • VerificatieBruidsaccessoires
 
Menu
Categorie├źn