Menu icon Home button

Cuisinerie Mensinge

een bijzondere trouwlocatie in een aangename omgeving

  • Blader door foto's

Trouwen op een unieke locatie

Landgoed Mensinge bestond van oudsher uit uitgestrekte bossen, een Havezate en bijgebouwen. De Havezate ligt naast de dorpsbrink van Roden en grenst direct aan natuurreservaat Mensinge met als hart het Mensinge- en Sterrenbos. Cuisinerie Mensinge is het horecaonderdeel van het al meer dan 600 jaar oude Landgoed Mensinge. De entree tot Landgoed Mensinge wordt gevormd door de poort aan de Mensingeweg. Deze poort dateert van 1920 en draagt de wapens van de laatste bewoners: de familie Kymmell. Op het landgoed bevindt zich de Koetsierswoning, waarin ons restaurant is gevestigd. Tegenwoordig leent Cuinsinerie Mensinge zich perfect uit voor huwelijken en andere gesloten feesten. Bij mooi weer kunnen bruidsparen elkaar buiten het ja-woord geven. Mocht het weer wat minder zijn, dan kan de ceremonie binnen plaatsvinden in ons sfeervolle restaurant. 


Diner / lunch

Geniet tijdens jullie bruiloft van bijzondere gerechten, bereid met verse streekproducten en zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Cuisinerie leidt af van het Franse woord cuisine (keuken). In Frankrijk heeft Claude Izard de verenging van "lekkere restaurants" opgericht. Volgens die vereniging mag de naam Cuisinerie alleen gebruikt worden wanneer minimaal 70% van de producten vers zijn én uit eigen regio komen. Daarom mag Cuisinerie Mensinge zich dan ook vol trots een echte Cuisinerie noemen. 


Exclusief reserveren

Cuisinerie Mensinge exclusief reserveren voor jouw bruiloft? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. De maximale capaciteit voor het restaurant betreft 80 personen en de maximale capaciteit van de brasserie betreft 20 personen. Beide ruimtes kunnen worden samengevoegd voor 100 personen. Verder is het mogelijk om tenten te plaatsen tot 300 personen. 

  • Mogelijkheden

  • VerificatieBuiten trouwen
  • VerificatieRestaurant - 80 personen
  • VerificatieBrasserie - 20 personen
  • VerificatieBijzondere gerechten
  • VerificatieSlaapmogelijkheden
  • VerificatieExclusief
 
Menu
Categorie├źn