Menu icon Home button

CitroDeLies

een klassieke Citroën als trouwauto huren

  • Blader door foto's

Exclusief vervoer als trouwauto, jubilea, fotoreportages en andere speciale gelegenheden

Wij verzorgen jullie trouwvervoer op jullie trouwdag in een Franse Klassieker, maar zeker niet met de Franse Slag! Jullie worden op één van jullie mooiste dagen in jullie leven gereden door een enthousiaste chauffeur in een tip top verzorgde klassieke Citroën! 

 


Onze collectie bestaat uit de volgende 3 klassieke citroën's

-    Citroën DS Cabriolet 21 uit 1969 in de kleur Blanc Carrare (gebroken wit)
-    Citroën Traction Avant Familiale uit 1954 in de kleuren donker blauw metalic met antraciet accenten op dak en spatborden, waar 7 personen in kunnen (inclusief de chauffeur)
-    Citroën Traction Avant uit 1952 (model met wieltje achterop) in de kleur Ivoor Wit


Het vervoer in het "echt" bewonderen

Vanzelfsprekend kunnen onze mooie Citroëns niet alleen voor bruiloften worden ingezet, maar ook voor een Jubilaris, een vrijgezellenfeest, een fotoreportage of voor andere speciale gelegenheden! Onze auto’s zijn aan huis gestald, dus na een afspraak zijn deze uiteraard vooraf eerst in het ‘echt’ te bewonderen en kunnen jullie plaats nemen in de auto’s om te ‘voelen’ hoe dit in een trouwauto voelt. Onder het genot van een kopje koffie en/of thee, kunnen we dan de trouwdag doorspreken en eventueel al een passende offerte maken. 
 

Tarieven

Onze tarieven staan vermeld op  onze website www.citrodelies.nl. De tijd wordt gerekend van en tot standplaats Petten (1755RC.)
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwauto's
  • VerificatieCabrio's
  • VerificatieBezichtigen mogelijk
  • VerificatieMet chauffeur
  • KruisZelf rijden
 
Menu
Categorieën