Menu icon Home button

Trouwringen op een ringkussen


Een ringkussen voor de trouwringen

Tijdens iedere huwelijksceremonie komt het moment dat de trouwringen voorgoed hun intrede maken in jullie relatie. De bruidegom schuift daarbij de trouwring aan de ringvinger van de bruid en de bruid doet datzelfde bij haar toekomstige partner. Maar met de fotograaf die met zijn telelens over jullie schouder paraat staat om mooie plaatjes te schieten en wellicht een videocamera die het aanschuiven van de ringen voor eeuwig op film vastlegt, wil je de trouwringen uiteraard niet via je broekzak tevoorschijn toveren. Hierbij is een ringkussen de mooiste en meest veilige oplossing.

Trouwringen op ringkussen

Gevarieerd aanbod ringkussens

Het presenteren van de ringen op een ringkussen kan altijd met een ringkussen van jouw eigen smaak. Het aanbod is namelijk zeer divers. Van modern tot klassiek en in vele kleuren. En ringkussens met veel franje en linten of met beertjes, tule, kant etc...
Een ringkussen is tevens de veiligste oplossing omdat de ringen met linten vastgestrikt zijn op het kussen. Daar kan je dus niets mee gebeuren. Er circuleren namelijk nog wel wat filmpjes op Youtube waarop de ringen tijdens de ceremonie van de schaaltjes en uit mandjes of ringendoosjes vallen en daarna vrolijk door de trouwzaal rollen. Een hilarisch moment voor de trouwfilm, maar niet gepland en zéér ongewenst.

Trouwringen op een ringkussen brengen naar bruidspaar

Kijk in de categorie Ringkussens voor de aanbieders van deze trouwartikelen. Het assortiment van de meeste bedrijven zijn eenvoudig online te bestellen. Let wel op een webshop keurmerk voordat je een bestelling plaatst.

Een ringkussen hoeft niet duur te zijn. Vanaf € 16,95 hebben jullie al een mooi exemplaar in huis.
 
 
Menu
Categorie├źn