Menu icon Home button

Trouwjurken van La Sposa zijn stijlvol


​Stijlvol trouwen en in alle eenvoud in een trouwjurk van La Sposa


La Sposa is toch wel één van de grootste bruidsmodemerken die we kennen en erg populair bij de bruid van nu. Het bruidsmodemerk La Sposa behoort onder de koepel van het populaire Spaanse merk Pronovias. La Sposa geeft altijd een hele eigen draai aan de bruidsmodetrends en komt daardoor ieder jaar opnieuw met een sublieme collectie uit vol stijlvolle trouwjurken.

Trouwjurk La Sposa 2017

Bruidsjurk La Sposa 2017
Voor dit jaar hebben de ontwerpers van La Sposa niet minder dan 5 schitterende verschillende bruidscollecties uitgebracht: van moderne tot hele romantische trouwjurken en jurken vol glamour deze stijl vind je ook terug in de collectie van Maggie Sottero.
De strapless bruidsjurk van La Sposa is stijlvol in al z’n eenvoud en helemaal hot! Vooral dit jaar zien we de mooie gladde stoffen met daarbij een beetje kant verwerkt. Het zeemeerminnen model is ook erg hot en is ook in de mooie gladde satijnen stoffen gemaakt.

Trouwjurk La Sposa

Trouwjurk La Sposa

trouwen in een trouwjurk van La Sposa

Minimalistische trouwjurken

Dit jaar zijn minimalistische trouwjurken zonder allerlei tierlantijntjes en opsmuk immers een grote trend. De belijning is simpelweg adembenemend en vestigt de aandacht helemaal op jou, als bruid. Dus wil je goed voor de dag komen met een schitterende trouwjurk, die zit als gegoten, dan zou jij best eens voor een mooie trouwjurk van La Sposa kunnen vallen en de show stelen op jullie trouwdag.
 

trouwen in een bruidsjurk van La Sposa

trouwen in een trouwjapon van La Sposa

trouwen in een jurk van La Sposa

Vind jouw La Sposa trouwjurk

Op deze website presenteren diverse bruidsmodezaken hun schitterende trouwjurken, en er zijn er vele van die ook het merk La Sposa in hun bruidscollectie hebben opgenomen. 
Jouw trouwjurk zal je vast en zeker hier vinden! bruidsmode van La Sposa

La Sposa trouwjurk

La Sposa bruidsjurk

La Sposa trouwjapon

La Sposa bruidsjapon

La Sposa
 
Menu
Categorieën