Menu icon Home button

"Save the date: WeddingFair in Rotterdam op 15 september"

Door: 0 reacties

Jouw perfecte bruiloft willen organiseren, maar niet zo heel goed weten waar je moet beginnen? Voor al die antwoorden op jouw honderden vragen, heb je WeddingFair! Op de beurs kun je handen schudden, proeven, voelen, ruiken én uitproberen. Ontmoet supertoffe trouw- en feestlocaties, kom bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten, in vervoering raken van een trouwjurk en laat je verblinden door schitterende sieraden. De bruidegom verdiept zich in het trouwpak, de playlist van de DJ en keurt de trouwauto. Er is geen betere manier om inspiratie op te doen dan een bezoekje te brengen aan de beurzen van WeddingFair in Rotterdam. 

Antwoorden op al jouw vragen

Op 15 september brengt WeddingFair honderden bruidsparen en trouwspecialisten samen in het Worldhotel Wings. Meer dan 50 professionals uit Rotterdam en omgeving staan deze dag voor je klaar! Denk jij bijvoorbeeld aan trouwen op - of aan het water of heb jij altijd al willen aanmeren met een huwelijksbootje? Op de beurs vind je vast en zeker jouw droomlocatie!
 

Must have: Trouwagenda cadeau voor alle bruiden

De Trouwagenda is superhandig om je bruiloftsplanning te ordenen en alles bij elkaar te houden. Het is een persoonlijk handboek naar de aanloop van jullie trouwerij. Heel tof om te bewaren en achteraf in te kijken als een bijlage van je trouwboek. In de Trouwagenda dat bestaat uit 165 pagina's staan vol met tips van trouwspecialisten, een 24-maanden weddingplanner, checklist en nog veel meer! 

In de winkel kost de agenda € 9,95, maar na aanmelding op de beurs krijgt de bruid het boekje cadeau!

WeddingFair


Moodboard maken: in de gratis workshop zet je gedachten om in beelden

WeddingFair biedt jou deze workshop gratis aan. Ga aan de slag met jouw kleur, stijl en sfeer en neem het resultaat mee naar jouw leveranciers. Zij kunnen jouw wensen vertalen naar de uitvoering van dé perfect wedding.


#loveandwin: Win een trouwpak op maat!

Op de WeddingFair in Rotterdam kan het aanstaande bruidspaar een fantastisch trouwkostuum winnen. Deze winactie wordt aangeboden door DIYA Tailors en heeft een waarde tot € 750,-. Binnen dat budget ben je vrij om te bepalen voor welke materialen, keluren en snit jij gaat op de bruiloft. De actie ontvang je op de beurs, meedoen is vrijblijvend én gratis. 


Een gratis huwelijksreis?

Win een compleet verzorgde huwelijksreis naar het prachtige Jamaica! In het aanstaande beursseizoen mag WeddingFair een bruidspaar gelukkig m aken met een exotische honeymoon!

Honeymoon winnen


Op is op: Nog meer leuks voor de bruid!

Aan 100 bruiden wordt het Magazine BRUID en Bruidegom aangeboden. Het meest gelezen bruidsblad van Nederland dat een geweldige bron van informatie en inspiratie voor bruidsparen bevat. Dus wees er als één van de eersten bij!


Meer informatie

WeddingFair Rotterdam, Worldhotel Wings, Airportplein 55, 3045 AP Rotterdam. 15 september 2019 van 11.00 tot 17.00 uur. Goed bereikbaar met de auto en het OV: met tramlijn E en bus 33 vanuit Den Haag en Rotterdam die je tot bij het hotel brengt. Voor de hotelgarage kun je op de beurs een voordelige parkeerkaart kopen. 

Alle info vind je op onze website of op Facebook.

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorieën