Menu icon Home button

Drie tips om je trouwkaart een persoonlijk tintje te geven

Door: 1 reactie

Drie tips om je trouwkaart een persoonlijk tintje te geven

Er is een tijd geweest dat de ene bruiloft niet van de andere te onderscheiden was. Er werd strikt vastgehouden aan tradities en iedereen deed, at en droeg ongeveer hetzelfde. Tegenwoordig kun je je eigen bruiloft van begin tot einde vormgeven en zelf kiezen welke tradities je omarmt en welke je loslaat. Nu kun je er dus veel makkelijker voor zorgen dat jullie bruiloft ook echt bij jullie als stel past. Bij deze geven we je graag drie tips om ook je trouwkaarten een persoonlijk tintje te geven. 1. Gebruik foto's op je trouwkaart

Het klinkt voor de hand liggend, maar uiteraard mag deze tip niet uit dit lijstje ontbreken. Een trouwkaart met foto van jullie als stel maakt een uitnodiging meteen herkenbaar en persoonlijk. Zo kun je bijvoorbeeld een engagement shoot doen met jullie trouwfotograaf en deze foto's gebruiken als voorkant van de uitnodigingen. Of gebruik juist de allereerste foto die van jullie als stel is gemaakt!

Trouwkaart met foto


2. Kies een stijl die bij jullie past

Trouwkaarten komen in allerlei soorten, maten en stijlen. Van botanisch tot minimalistisch en van stoere tot chique. Kies een kaartje dat niet alleen past bij jullie als stel, maar die vooral ook past bij de rest van je bruiloft. Zo past een trouwkaart met bloemen en planten bijvoorbeeld bij een ceremonie in een botanische tuin en kun je voor een stoer of minimalistisch kaartje kiezen als jullie een industriële trouwlocatie hebben. 


3. Voeg een persoonlijke tekst toe

Natuurlijk wil je alle belangrijke informatie kwijt op een uitnodiging, zoals tijden, locaties en een eventuele dresscode. Maar denk ook eens over het toevoegen van een persoonlijke tekst, zoals een mooi gedichtje, een songtekst van jullie liedje of een quote uit jullie favoriete film of boek. 

Trouwkaart met persoonlijke tekst


Ontwerp je eigen kaarten bij Koningkaart

Bij Koningkaart kun je je eigen trouwkaarten ontwerpen. Je kunt kiezen uit allerlei ontwerpen in verschillende stijlen en deze daarna naar smaak aanpassen in de handige ontwerptool. Voeg foto's toe, pas de kkleuren aan en schrijf je eigen teksten. Zo kun je ervoor zorgen dat ook jullie uitnodigingen, save the dates en bedankkaartjes helemaal bij jullie én bij jullie bruiloft passen. 

Reacties

http://mooiste-dag.nl/
Bedankt voor de leuke informatie! Ik ga zelf binnenkort trouwen, en ben al wekenlang aan het rondneuzen op internet naar tips en leuke verhalen als voorpret.
Geplaatst door zeg ik doe
Laat ook een reactie achter
 
Menu
Categorie├źn