Menu icon Home button

Trouwbus voor als jullie gaan trouwen


Het aanbod in trouwvervoer is zeer uitgebreid. Maar een wijze van vervoer valt daarbij wel heel erg op. Dat zijn de trouwbussen. Er zijn ook nog eens veel soorten waar je uit kunt kiezen als je gaat trouwen. En ook de mogelijkheid om dit unieke vervoersmiddel in te zetten is zeer divers. Want je kunt als bruidspaar jezelf laten vervoeren in een kleine bus, bijvoorbeeld samen met de ouders, bruidsmeisjes en getuigen. Of je kiest er voor om de bruiloftsgasten gezamenlijk naar de verschillende locaties te laten vervoeren. En hoe gezellig kan het zijn als je met een select gezelschap de hele trouwdag viert en zo samen met jullie dierbare vrienden en familie vervoert worden naar de verschillende locaties? En mochten jullie kiezen voor een vintage, bohemian of ander thema voor de trouwdag, dan is dit ook een unieke vorm van trouwvervoer. Zo zijn er diverse redenen en ook voordelen van het huren van een trouwbus.
 


Trouwvervoer voor de bruiloftsgasten

Wanneer je gebruik maakt van een trouwbus voor de daggasten, kun je iedereen bij het huis van de bruid laten verzamelen of voor een ander strategisch punt kiezen. De daggasten kunnen hun auto daar dan laten staan. Het schept zo direct al een band onder alle bruiloftsgasten om ze gezamenlijk in een unieke bus naar desbetreffende locatie te brengen. Je kunt hierbij denken aan een touringcar, voorzien van alle luxe en comfort. Hier kunnen tevens veel gasten in vervoert worden. Maar als je een iets kleiner gezelschap hebt uitgenodigd overdag, zijn ook mooie oude Amerikaanse schoolbussen, of Engelse dubbeldekkers uitstekend geschikt om jullie gasten naar de feest-  en trouwlocatie te brengen.
 

Samen met select gezelschap in een bus

Als je de huwelijksvoltrekking en dagbruiloft klein en intiem houdt, kun je ook kiezen voor één bus waar je zelf met je daggasten in vervoert kunt worden. Hoe gezellig is dat? Er zijn zelfs trouwbussen voorzien van een bar voor de drankjes en een koeling voor hapjes en zelfs compleet met een DJ... Zo wordt het onderweg dus zeker gezellig!
 


Trouwbus passend bij themabruiloft 

Jullie gaan trouwen en hebben gekozen voor een themabruiloft. Veel voorkomende thema's zijn toch wel het vintage en bohemian thema. Hierbij past een authentiek VW busje als trouwauto natuurlijk helemaal bij! En vergeet hierbij ook de bruidsreportage en trouwfilm niet. Want de antieke bussen en de Volkswagen busjes leveren onvergetelijke plaatjes op die jullie nog vaak met weemoed zullen terug kijken.
 

Trouwbus voor vrijgezellenfeesten

Voor een vrijgezellenfeest wordt ook vaak gebruik gemaakt van een trouwbus. Als je hierbij ook kiest voor een bus voorzien van alle gemakken die een feestje gezellig kunnen maken, dan maakt het vervoer van A naar B direct al een belangrijk onderdeel uit van een geslaagd feest.Het voordeel hierbij is natuurlijk dat iedereen lekker mee kan feesten en tegelijk op de locaties aanwezig is waar het feest wordt gevierd. Een ander voordeel van een bus als vervoer bij het vrijgezellenfeest is dat iedereen onbezorgd thuis wordt gebracht, mocht er wat alcohol gedronken worden. En dat wil toch  nog wel eens voorkomen bij een vrijgezellenuitje,


Soort trouwbussen voor als je gaat trouwen

Het is dus wel duidelijk dat je veel verschillende soorten trouwbussen kunt huren als je gaat trouwen.
Je kunt voor een groot gezelschap dus kiezen voor een mooie witte touringcar die plaats biedt voor ongeveer 50 personen en waar alle luxe aanwezig is en ook nog eens mooi past is een white-wedding thema of dresscode white.
trouwen in een klassiek VW Busje of een Amerikaanse schoolbus past perfect in een vintage thema of bohemian bruiloft. En zoals je hier al eerder hebt kunnen lezen is trouwen in een authentieke bus ook nog eens een eye-catcher in de bruidsreportage.

Dan is er ook nog de Engelse dubbeldekker. Deze kun je juist weer goed voor een groter gezelschap huren.
Er zijn ook de luxe limo bussen, deze beschikken vaak over zitjes met tafels. Hier kunnen circa 35 personen in vervoerd en vermaakt worden. Het is hier direct een feest in de bus met de bar open en de muziek aan.


Luxe trouwbus huren?

Een luxe busje huren voor je bruiloft? Dan kan Vipbus.nl je van dienst zijn met vele luxe busjes in alle soorten en maten. Trouwbussen met lederen bekleding, leder/stof combinatie, getinte privacy ruiten, heldere ruiten voor maximaal zicht naar buiten, luxe busjes met mooie slaapstoelen of luxe busjes met tafeltjes. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos! De meeste luxe busjes zin donker van kleur, maar als je een wit luxe busje wenst, dan is dat ook mogelijk. De meeste zijn donkerblauw of nachtblauw, maar Vipbus.nl heeft ook donkerbruine luxe busjes en een aantal zwarte in de verhuur. Wil je een 5 persoons busje huren? Dan ben je bij Vipbus.nl aan het juiste adres. De volgende stap is een 7 persoons busje. Het is zelfs mogelijk om een 7 persoons busje met keukenhoekje te huren! Luxe busjes met toilet beginnen bij 14 personen.
 


Hieronder zie je de aanbieders van trouwvervoer met trouwbussen in het wagenpark.

 
Menu
Categorie├źn