Menu icon Home button

Teksten voor op de trouwkaarten


Trouwkaarten uitkiezen

Jullie gaan trouwen en hebben best al veel geregeld voor deze wel hele belangrijke dag. Deze dag is de mooiste dag van jullie leven en die wil je graag vieren met familie en vrienden.  Dus moeten er ook trouwkaarten worden uitgezocht, kies wel een trouwkaart die echt bij jullie past. Er zijn zoveel verschillende soorten kaarten, van klassiek tot modern, met of zonder afbeelding, veel of juist weinig tekst. Ook zijn er vele lettertypes waar je uit kunt kiezen. Heeft jullie bruiloft een thema, dan zou je voor een trouwkaart kunnen kiezen die helemaal bij het thema past.


Foto: Kaartje2go


Teksten voor op de trouwkaarten

Wat heel erg belangrijk is dat wel alle informatie die de gasten nodig hebben allemaal worden vermeld op de trouwkaart. Dus vergeet een aantal dingen niet die je op de trouwkaart moet vermelden, zoals: uiteraard de trouwdatum, de trouwlocatie (vergeet ook het adres van de trouwlocatie niet) en het tijdstip waarop iedereen welkom is. Het is ook handig om de contactgegevens van de ceremoniemeester te vermelden als jullie die hebben, zodat iedereen een contactpersoon heeft met wie ze contact kunnen opnemen als ze vragen hebben.
Dat zijn natuurlijk allemaal formele teksten, maar hoe zet je dit daadwerkelijk op een leuke manier op de trouwkaart?  Misschien heb je helemaal geen idee wat voor tekst je op de trouwkaart moet zetten? Misschien wil je er ook een leuk gedicht op hebben? Het kan allemaal! Maar om de inspiratie te krijgen om een leuke tekst te schrijven, valt vaak niet mee.

Om het een beetje makkelijker te maken, hebben wij wat leuke voorbeeldteksten voor je op een rijtje gezet, waar je misschien wel wat aan kunt hebben.

Misschien willen je ook een gedicht op de trouwkaart? We hebben ook een aantal voorbeelden van trouwgedichten voor je op een rijtje gezet.
 

Trouwkaarten aanbieders:

 
Menu
Categorie├źn