Menu icon Home button

Straal op jouw trouwdag met deze make-up


Jullie grote dag komt eraan. De mooiste jurk is uitgezocht en je bent uit het dilemma van wel of geen sluier dragen. Deze dag staan jullie en de liefde in het middelpunt. Het is dan ook meteen het perfecte moment om jezelf extra goed te verzorgen. Verwen jezelf met fijne verzorgingsproducten. Vaak staat er een proefkapsel op de agenda voor de grote dag. Maak de look helemaal af en koop make-up die van kwaliteit is.

make-up op je bruiloft


Make-up die de hele dag blijft zitten

Na maanden van voorbereiding is het dan dé dag. Deze dag is een aaneenschakeling van de mooiste momenten. Van de foto's maken tot 'ja' tegen elkaar zeggen. En je zult nooit zoveel gefeliciteerd en gezoend worden als op je trouwdag.

Dan is het fijn als de make-up die je kiest perfect blijft zitten. Die de Hollandse gewoonte van 3 keer zoenen glansrijk doorstaat. Je wilt deze dag lekker genieten en niet bezig zijn met het bijwerken van make-up. Een absolute aanrader voor professionele bruidsmake-up zijn de producten van Dior. 

Dior bij Douglas kopen geeft je nog een groot voordeel. De medewerkers van Douglas zijn experts in het adviseren van producten. Zo weet je zeker dat de foundation en lipgloss perfect bij jouw huid passen. Alles om zo te stralen!


Make-up die elegant en chique is

Dior is verfijnd, chique en vrouwelijk. Precies wat je op je trouwdag nodig hebt als perfecte make-up. Het mooiste is een subtiele make-up look waarin alles klopt. Hoe je dit voor elkaar kunt krijgen? Start met het aanbrengen van een goede foundation. Een in dezelfde kleur als die van je gezicht. Zo voorkom je dat je kleurverschil krijgt.

Dior heeft enkel foundation die je een stralende en egale tint geeft. Maar liefst 24 uur blijft deze zitten. Daarnaast verzorgt deze foundation je gezichtshuid ook nog eens. Kies je favoriete kleur lipstick. Je voelt niet dat je deze op hebt. Ook na het drinken van een kopje koffie blijft de kleur op je lippen intact.

En de oogschaduw is een feestje om op te brengen. De romige textuur brengt gemakkelijk en gedoseerd de gewenste kleur op je ooglid aan. Als laatste de mascara. Perfecte wimpers, die langer en nog zwarter lijken. Met een flinke dosis elegantie. 

de perfecte bruidsmake-up
 

Maak de make-up look af met mooie sieraden en nagellak

Trek alle aandacht naar jou toe. Vergeet daarom niet om een mooie ketting uit te zoeken, die je nek en jurk extra accentueert. Ook de oorbellen in je oren  mogen gezien worden. En naast die glanzende trouwring een kale arm? Nee hoor, een corsage aan de arm of mooie armband zorgt dat niemand meer zijn ogen van jou af kan houden.

Ook je nagels kun je mooi verzorgen. Van nagellak die perfect blijft zitten tot gelnagels. 

Welke make-up producten laten jouw gezicht nog mooier uitkomen?
 
Menu
Categorie├źn