Menu icon Home button

Leuke manieren om blijvende herinneringen aan je trouwdag vast te leggen

Een trouwdag is een van de meest speciale en gedenkwaardige dagen van jouw leven, en is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat je de perfecte herinneringen vastlegt om er nog jaren op terug te kijken. Met behulp van een beetje creativiteit zijn er zoveel leuke en unieke manieren om blijvende herinneringen aan je trouwdag vast te leggen die  je een leven lang zult koesteren. Van klassieke foto's tot openhartige video's, er zijn veel verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Je zult dan ook zeker een manier vinden die goed bij je past. We hebben de leukste opties voor je op een rijtje gezet! 
 

Maak foto's met een professionele fotograaf

De klassieke trouwfoto is een tijdloze traditie die belangrijke momenten op een mooie en artistieke manier vastlegt. Als je op zoek bent naar een klassieke manier om je trouwdag vast te leggen, is een professionele fotograaf de juiste keuze. De huwelijksfotograaf zal je helpen de perfecte locatie en de beste tijdstippen voor het maken van jouw foto's te kiezen, zodat je zeker bent van de ideale belichting. Neem online eens een kijkje naar foto’s en stijl die je mooi vindt en deel dit met de fotograaf. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw foto’s toch net iets meer eigen worden! Je kunt een portfolio maken met de prachtigste foto’s van de dag. Zo heb je echt iets tastbaars waar je nog jaren plezier van hebt. 

Gebruik een hashtag om spontane foto's te maken

Een trouw hashtag is een leuke manier om de foto's van gasten te kunnen delen op hun social media accounts. Er zijn veel verschillende opties voor trouw hashtags, maar het is belangrijk om er een te kiezen die gasten zeker zullen onthouden en gebruiken. Je kunt de gedeelde foto's ook gebruiken als aanvulling van een prachtig trouwalbum. 

 

Maak een huwelijkswebsite

Een trouwwebsite is een geweldige manier om herinneringen aan jullie speciale dag vast te leggen en te delen met jullie gasten. Je kunt een trouwwebsite gebruiken om foto's, herinneringen en belangrijke informatie over de bruiloft te delen. Je kunt een huwelijkswebsite ook gebruiken om RSVP's te verzamelen, huwelijksuitnodigingen te versturen en zelfs huwelijkscadeaus uit te kiezen en te delen. Een trouwwebsite is een geweldige manier om alle informatie over de bruiloft op één plek te bewaren, en hij is overal toegankelijk, zodat gasten hem overal ter wereld kunnen bekijken. Dit is niet alleen handig voor tijdens de bruiloft, maar dit is ook jaren later nog enorm leuk om op deze dag terug te kijken! 


Ben je nog opzoek naar een leuk bedankje voor je gasten? Laat dan een brochure maken met de mooiste foto’s en verras ze een paar weken later om ze te herinneren aan deze prachtige dag!
 
Menu
Categorie├źn