Menu icon Home button

Jouw trouwdag op jouw manier

Het is je geluk, je hebt de liefde van je leven gevonden en bent van plan om dit voor eeuwig vast te leggen. Het is dan wel belangrijk dat dit op jouw manier gebeurt en dat je prettig voelt bij het eindresultaat. Om je een beetje te helpen bij jouw zoektocht naar de beste trouwfotograaf hebben we hieronder kort benoemd waar je op kunt letten.
 

Budget

Een bruiloft is een dure aangelegenheid. het is dus van belang dat je rekening houd met de kosten. Je zult vast weten waar je je geld het liefste aan wilt uitgeven. Hou je hier ook zo veel mogelijk aan, Dus ook voor je trouwfotograaf is het belangrijk je aan een budget te houden. Er zijn in alle prijsklasse trouwfotografen met verschillende ervaringen. Kijk voor jezelf wat je belangrijk vind aan een trouwfotograaf, hierdoor kun je filteren op waar je naar opzoek bent en wat binnen je budget valt. Je kunt ook wel voor die ene trouwfotograaf kiezen en dan voor een kleiner trouwfeest. In sommige gevallen willen trouwfotografen nog wel is onderhandelen over hun prijs, dit kun je altijd proberen. Het kan ook zo zijn dat je iemand tegen komt en denkt dit is het, dan kun je zelf misschien binnen je budget wat schuiven. 

Portfolio

Iedere trouwfotograaf heeft een eigen portfolio. Dit zijn foto’s die ze hebben gemaakt van eerdere bruiloften of andere shoots. Om er achter te komen of een fotograaf bij jullie past is het goed om zijn gemaakte foto’s door te kijken en te zien wat je ervan vindt. Een portfolio geeft vaak de sfeer van een fotograaf weer, ook zitten er vaak verschillende soorten shoots tussen. Mocht je een bepaald thema hebben, vaak kun je dan uit het portfolio van een fotograaf zien of jouw thema bij hun past en of ze dit goed zouden kunnen vastleggen. 
 

Je gevoel

Het gevoel wat een fotograaf je geeft is misschien nog wel het belangrijkste van alles. Als je je niet op je gemak voelt bij de fotograaf gaat dit je op je trouwdag storen en zul je dit als een vervelende ervaring meenemen. Het is dus van belang dat je je tijd neemt om een fotograaf te leren kennen. Is hij of zij iemand die jou begrijpt? Kunnen ze je verzekeren dat ze jouw visie en moodboard snappen en dit ook werkelijkheid kunnen maken? Heb je het idee dat deze fotograaf jouw droom dag op de juiste manier vastlegt? Dan kun je je zorgen loslaten nadat je de fotograaf hebt gesproken. Dit zijn belangrijke vragen die je jezelf kunt stellen na een eerste gesprek met een fotograaf. Heb je twijfels of ben je ergens niet zeker van, ben niet bang om vragen te stellen of suggesties te doen. Het is tenslotte jouw trouwdag die zal worden vastgelegd, een herinnering die je vaak zult terug willen beleven. 
 
 
Menu
Categorie├źn