Menu icon Home button

Je eigen trouwring ontwerpen


Hoe uniek is dit! Ontwerp je eigen trouwring!


Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar die ene unieke trouwring? Wel eens nagedacht om jullie trouwringen zelf te ontwerpen? Dit is allemaal mogelijk dankzij de trouwring-designer van Acredo! 

Met de trouwring-designer van Acredo kun je zelf jullie persoonlijke trouwringen samenstellen. In dit programma is werkelijk van alles mogelijk. Tijdens het maken van jullie unieke trouwringen zie je precies hoeveel de trouwring gaat kosten. Heb je hulp nodig bij het maken van de trouwringen? Dan kun je contact opnemen met de juwelier in jouw buurt die met Acredo werken. Zij helpen je graag met het samenstellen van jullie persoonlijke trouwringen met behulp van het ontwerpprogramma Acredo. 

Als je na het maken van het ontwerp na een tijdje toch niet helemaal zeker zijn van het ontwerp, dan kun je altijd zelf thuis inloggen in het programma van Acredo en zo op je gemak de trouwring van jullie keuze samenstellen. 

Als je tevreden bent over het ontwerp van jullie trouwringen, dan kun je het ontwerp uitprinten en contact opnemen met de juwelier in jouw buurt die met Acredo werkt. 


De trouwringen van Acredo onderscheiden zich door: 

*superieure afwerking
*speciale profielen, aangenaam dragend
*speciale bewerking zorgt voor hardheid en duurzaamheid
*exclusief en duurzaam gezet met diamant
*uniek en individueel door de nieuwe trouwring-designer


​Acredo trouwringen worden naar je eigen ontwerp speciaal voor jou gefabriceerd door Eduard G. Fidel – EGF in Pforzheim, een van de beste trouwringateliers ter wereld. In een combinatie van modernste technologie met traditionele goudsmeedkunst ontstaan jullie speciale en unieke trouwringen. 

Wij wensen jullie veel plezier met de trouwring-designer. Hiermee kun je de ringen van jullie dromen nog opsmukken met details zoals voegen, oppervlaktebewerking, kleurindeling en diamantzettingen. 

Neem vast een kijkje op de website van Acredo.
 
Menu
Categorieën