Menu icon Home button

Je bruiloft voorbereiden

Een bruiloft is iets heel moois. Dit wordt als het goed is de mooiste dag van je leven en hier mag je optimaal van genieten samen met je partner. Dat gunnen we jou, dat gunnen we iedereen. Wat we ook iedereen gunnen, is een bruiloft zonder stress. Helaas gaan die twee tegenwoordig haast hand in hand samen, aangezien er veel is dat je moet regelen omtrent de bruiloft. Dat is logisch, maar toch zul je het een en ander moeten weten omtrent dit regelen. Je moet gaan kijken naar wat jij in concreto kunt doen om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt op de dag die de mooiste dag in je leven wordt. Dat voorbereiden, dat begint hier in deze blog. Hoe dan? Doordat wij je gaan vertellen wat je kunt doen om deze dag voor te bereiden. We kunnen helaas niet alles bespreken, maar zullen ons best doen om te noemen wat genoemd moet worden.
 

Financiering

Als je aan een bruiloft denkt, dan denk je al snel aan een mooie ceremonie, een prachtige jurk, een knallend fuifje en je dierbaren om je heen. Dat is mooi, maar er hoort ook een financieel aspect bij. Je zult moeten denken aan de financiering en dat is vaak waar mensen om stressen. Zonde, maar begrijpelijk. Een bruiloft is duur en de kosten lopen eigenlijk vrijwel altijd uit. Je bent meer kwijt dan je van tevoren had gedacht en dat is op zich wel logisch, maar toch niet nodig. Je kunt namelijk ook heus wel een lening aanvragen voor je bruiloft. Zo kun jij de bruiloft van je dromen geven zonder je al te veel zorgen te maken over het geld. Je krijgt hierdoor misschien ietsje meer ruimte en geloof ons nu maar; achteraf gezien is het het allemaal waard. 


 

Gastenlijst

Dan de gastenlijst. Ook altijd iets waar men zich zorgen maakt en niet geheel zonder reden. Je ouders of de ouders van je partner willen ook dat al hun vrienden erbij zijn, die ene vriend of vriendin die altijd wisselt van partner wil een +1 of een +5 meenemen, je verre familie die je nooit spreekt wil eigenlijk ook wel komen en ga zo maar door. Luister er allemaal niet naar en nodig alleen degenen uit die jij wil uitnodigen, het is immers jouw dag. Je moet luisteren naar je eigen gevoel en naar al jouw wensen (en ook die van je partner hopelijk). Daarnaast is het belangrijk dat je ervoor kiest om de gastenlijst beperkt te houden vanwege je budget. Meer gasten staat gelijk aan meer kosten! 
 

Catering


Dan de catering, voor veel mensen ook een heikel punt. Dat is logisch, gezien de vele mogelijkheden die je hebt. Onze tip; houdt het simpel en kwalitatief goed. Beter een lekkere aardappelpuree met gehaktbal dan een matige kreeft, je wil dat het goed in de smaak valt en dat je geen godsvermogen kwijt bent aan iets dat je maar ‘mwah’ vindt. We wensen je veel succes met de voorbereiding van je bruiloft!


 
 
Menu
Categorie├źn