Menu icon Home button

Een leuk cadeau als aandenken aan een bruiloft


Staat er binnenkort een bruiloft op de planning? Dan wil je een bijzonder cadeau geven waar jouw dierbaren met veel plezier op terug kunnen kijken. Een huwelijk is een speciale aangelegenheid waarbij de liefde gevierd en vereeuwigd wordt. Dit wil je natuurlijk verzegelen met een persoonlijk cadeau. Met bodycasting wordt er als het ware een kopie gemaakt van een gekozen lichaamsdeel. Voor een huwelijk kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een mal te maken van de verstrengelde handen van het echtpaar. Dit kan helemaal naar jouw wens bewerkt worden om een uniek kunstwerk te maken. Het leuke van bodycasting is dat het heel persoonlijk is, het is ten slotte een afdruk van een uniek deel van iemands lichaam). Wanneer je een onvergetelijk cadeau huwelijk wilt geven aan het echtpaar, is een bodycasting kunstwerk een schot in de roos!

Bedankje voor de gasten

 

Verschillende mogelijkheden voor bodycasting

Het lichaam bestaat natuurlijk uit vele onderdelen. Je hebt vast wel eens bronzen beelden gezien van een torso. Vaak wordt ervoor gekozen om de armen weg te laten, zodat er meer focus komt op de lichaamsvormen van het borstgedeelte. Maar ook een gezichtsafdruk behoort tot de mogelijkheden. Voor het aankomende bruidspaar kan het bijvoorbeeld ook heel mooi zijn om voor een pose in knuffelhouding aan te nemen. Dit staat natuurlijk symbool voor de liefdevolle relatie. Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden voor 3d beeldjes? In een bodycasting studio kan ideeën aandragen voor het perfects huwelijkscadeau. Maar natuurlijk kan je ook zelf je creativiteit de vrije loop laten om een beeldje te laten maken, er is ten slotte heel veel mogelijk!
 

Een uniek kunstwerk in diverse afwerkingen

Bij een mal laten afdrukken denk je misschien direct aan een gipsbeeldje. Alhoewel dit ook tot de mogelijkheden behoort, is dit zeker niet de enige optie. Een beeldje kan namelijk in diverse afwerkingen worden vervaardigd. Een zilveren of bronzen beeldje geeft een tijdloos karakter aan jouw kunstwerk. Bovendien is dit materiaal erg duurzaam, waardoor je er eindeloos plezier van hebt. Of je nu een klein beeldje op je dressoir wilt zetten of een bronzen beeld in de tuin, met bodycasting kan je alle kanten op!

Bodycasting


Het perfecte kunstwerk voor een bijzondere aangelegenheid

Een bodycasting beeldje is een onvergetelijk cadeau huwelijk wat je kunt schenken. Maar ook voor andere gelegenheden is een 3d beeldje een prachtig aandenken. Bijzondere momenten kunnen op deze manier worden vereeuwigd, zodat je er altijd met plezier naar terug kunt kijken. Zo laat je bijvoorbeeld ook een afdruk van het voetje van je pasgeborene maken. Op deze manier kan je voor altijd genieten van die schattige kleine voetjes! Of ben je trots op het resultaat van jouw borstoperatie? Dan laat je jouw voorgevel in brons afgieten voor een spectaculair kunstwerk. Een bodycasting beeldje laten afdrukken is dus niet alleen een bijzonder cadeau voor een ander, maar ook een uniek cadeautje aan jezelf! Je hebt zo een kunstwerk wat jouw woning verfraait en tegelijkertijd een hele persoonlijke betekenis voor jou heeft.

 
Menu
Categorie├źn