Menu icon Home button

Dit zijn de beste huwelijkscadeaus van het moment!

Eindelijk is het zo ver! Je beste vriend/vriendin gaat trouwens en uiteraard ben jij ook uitgenodigd voor de bruiloft.
Je kan natuurlijk niet met lege handen naar een bruiloftsfeest, maar het is ook wel lastig om een uniek cadeau te bedenken.Een verjaardagscadeau is soms al moeilijk dus laat staan een huwelijkscadeau. Maar niet getreurd, want in deze blog hebben wij een lijst samengesteld met de beste huwelijkscadeaus van het moment!

Huwelijkscadeaus bruiloft


Verras je vriend/vriendin met bloemen! 

Ja, je leest het goed. Nu denk je natuurlijk ‘Hé, bloemen zijn toch helemaal niet uniek?’ Nee dat klopt. Een standaard boeket met rozen is natuurlijk geen uniek cadeau, maar wat dacht je van een set met witte rozen? Deze zijn licht geurend, hebben een prachtige witte kleur, komen met een grote knop vol bloemblaadjes en geven je vriend/vriendin een uniek gevoel! Deze rozen zijn namelijk niet zomaar rozen, maar geef je alleen cadeau met speciale gelegenheden en wat is er nou specialer dan een bruiloft? 


Geef een reisboek cadeau 

Wanneer een koppel pas getrouwd is willen zij vaak samen leuke dingen gaan doen. Samen reizen is dan ook 1 van de meest leuke dingen die je doet wanneer je getrouwd bent. Op deze manier beleven zij samen speciale momenten, maar het blijft altijd lastig om een goede bestemming uit te kiezen. Geef ze daarom een reisboek cadeau. Op deze manier doen zij heel eenvoudig inspiratie op en houden ze de relatie gezond. 

Reisboek cadeau


Champagnepakket 

Wil je het liever safe spelen? Geef dan een gepersonaliseerde champagnepakket cadeau! Je grafeert de champagne glazen met de namen van het bruidspaar en plaats ook een mooie gravure op de champagnefles. Wat dacht je van een mooi, kort gedicht of een afbeelding van de trouwkaart op de champagnefles. Op deze manier geef je een safe cadeau, maar dankzij de personalisatie maak je het toch nog uniek. Daarnaast is een champagnepakket een cadeau dat een lange tijd meegaat en het zal een mooi aandenken aan het huwelijk zijn. 


Een koffiemachine 

We weten allemaal wel hoe belangrijk goede koffie is in ons leven. Eigenlijk kunnen we bijna niet meer zonder. Na een fantastische bruiloft gaat het ‘gewone’ leven ook gewoon weer door. Een goede koffiemachine komt dan zeker goed van pas. Met een goede koffiemachine zorg jij ervoor dat het bruidspaar elke ochtend weer met een frisse start de deur uitgaat, minstens zo belangrijk toch? En naast het feit dat een koffiemachine hartstikke lekkere koffie maakt, staat het ook nog eens supermooi in huis. 
 
Menu
Categorie├źn