Menu icon Home button

De trends in bruidskapsels

Jullie gaan trouwen en al druk met de voorbereiding op het huwelijk. Er moet veel geregeld worden voor die belangrijke dag. De trouwdatum staat dus vast en je hebt vast al een paar onderdelen van de trouwdag geregeld, zoals de trouwlocatie, de trouwjurk etc. Vaak zijn dit ook de stappen die je als allereerst onderneemt. Wanneer je vele keuzes hebt gemaakt, komt ook de tijd dat je aan je bruidskapsel gaat denken. Het kiezen van een bruidskapsel is persoonlijk en is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld: wat voor trouwjurk ga je dragen, in welk seizoen gaan jullie trouwen en welke stijl wil je uitstralen op je bruiloft en niet te vergeten de lengte van je haar. Op deze pagina zul je de trends voor bruidskapels vinden.

Opgestoken bruidskapsel met bloemen
Foto: Bruid & Beauty Nederland
 

Vlechten in je bruidskapsel

Vlechten in je haar op je trouwdag is helemaal hot! Een goede kapper kan verschillende soorten vlechten creëren in je haar, zoals een nonchalante visgraat vlecht. Deze vlecht is erg populair en is vaak bij een bohemian bruid te zien en staat werkelijk prachtig in je bruidskapsel. De visgraat vlecht zorgt er ook voor dat je een vollere look creëer. Ook kun je voor een ingebouwde vlecht kiezen, deze is nog steeds erg populair bij de bruiden. Kortom er is echt van alles mogelijk.
 

Los haar

Ook een trend is je haar los dragen. Dit is het meest geschikt voor mooi dik lang haar. Heb je dat niet? tegenwoordig kun je je eigen haar opvullen met hairextensions, voor een mooie volle bos haar. Bij los haar kun je natuurlijk wel leuke haaraccessoires gebruiken wat het bruidskapsel helemaal afmaakt.

Bruidskapsel met los krullend haar
Foto: Astrid's Bruidsstyling
 

Verwerk kleurrijke bloemen in je bruidskapsel

Wat dit jaar echt helemaal hot is..... Dat zijn kleurrijke bloemen in het bruidskapsel! De vervanger van een haar accessoire. Bloemen zijn seizoensgebonden dus hou daar wel rekening mee. Het beste kun je de bloemist vragen welke bloemen geschikt zijn voor in je bruidskapsel en of deze bloemen in de periode als jullie gaan trouwen verkrijgbaar zijn. 
 

Krullen en kleuren in je bruidskapsel

Kleur speelt een hele belangrijke rol in het bruidskapsel. Geen hele felle kleuren, maar een mooi verloop van kleuren die jij mooi vind en past bij de rest. Vorig jaar was dit ook al een populaire trend in bruidskapsels. je kunt dit toepassen in lang haar, los haar met wat krullen, waarvan de onderste lokken iets donkerder zijn. In kort haar wordt het niet vaak toegepast, dan zou je kunnen denken aan 1 bloem.

krullen in het bruidskapsel
Foto: Astrid's Bruidsstyling
 

Trends voor een bruidskapsel met kort haar

Korte koppies zijn helemaal hot! Dus zie je dit ook vaker terug in de bruidskapsels en deze mogen gezien worden. Als je liever een bruidskapsel van lang haar hebt, kun je natuurlijk voor haarextensions gaan kiezen. Maar vergeet niet, met de korte kapsel heb je ook voldoende mogelijkheden. Met mooie haar accessoires kun je er iets moois van maken, denk aan een diadeem, een haarband en wat ik hiervoor al had genoemd met een bloem.

Bekijk ook de trends in bruidskapsels 2018
 

De beste hairstylisten bij jou in de buurt:

 
Menu
Categorie├źn